Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru büyük adammış @Mewtwo

Kizaru olayı neden o şekilde açıklayayım. Kizaru ile bir travma var ve psikolojik olarak travması tetikleniyor. Diğeri ise bilmediği birisi ama güçlü birisi ve Luffy ilk kez bilmediği birisi karşısında böyle bir şekle gidiyor. Bu açıdan bakılınca Luffy gibi umursamaz hallederiz ya diye bakan bir karakteri bu tipe sokan karakter büyük karakterdir.

Travmaları olan kişileri sezdiğinde aşırı bir tepki verebiliyorlar. Magellan gelse buraya emin ol sezse yine böyle terlemeli bir tepki verirdi.
Akainu'yu saymıyorum hiç.

Yalnız bu İm'deki haki harbiden korkunç. Shanks'ın haki topuyla yaptığını gördük. Bu haki onu bile solda sıfır bırakacak cinsten görünüyor. Luffy dışında herkesi tek bir sağlam saldırıda Kid'in vaziyetine soksa şaşırmam.

Valla anlamadım neye bu kadar yükseldiğini anlat da bilelim yav
Luffy Chopper ve Gaban'ın düştüğünü seziyor. Sanji de bunu gördün ha diyor şaşırıyor. Sanji ve Zoro fark etmemiş. Luffy de bunu niye farketti anlamiyor. Farklı bir muhabbet var gibi. Ama bölüm cikinca daha iyi anlarız. Zira bazen spoiler da olaylar yanlış anlaşılabiliyor.

Gaban'ın güçsüz düştüğünü de anlıyor. Aksa ve Kinemom'un durumları gibi. Kinemon'un durumu sadece Luffy'le mi bağlantılıydı belirsiz ama Aisa her şeyi seziyordu tüm adada. Luffy'de sanki o tarz bir durum var şu an.

Imu vs akainu görmek isterdim ama akainu istemeye cüret etmek, cüret etmeye yeltenmek, yeltenmeyede hazırlanabilir miydi emin değilim.
Akainu ve Kizarudan kendi adıma ben ters köşe bekliyorum İmu ya karşı.Kizaru zaten bahane arıyor son olaylardan sonra.Akainuda yamuk yapacak gibi İmu ya.Akainu seri sonlarında İmu tarafından öldürülecek karakterlerden biri olacaktır.İmu avatar olarak olarak gördük tabii gerçek halini görmek bakalım kaç yıl sürecek.

Luffy Chopper ve Gaban'ın düştüğünü seziyor. Sanji de bunu gördün ha diyor şaşırıyor. Sanji ve Zoro fark etmemiş. Luffy de bunu niye farketti anlamiyor. Farklı bir muhabbet var gibi. Ama bölüm cikinca daha iyi anlarız. Zira bazen spoiler da olaylar yanlış anlaşılabiliyor.

Gaban'ın güçsüz düştüğünü de anlıyor. Aksa ve Kinemom'un durumları gibi. Kinemon'un durumu sadece Luffy'le mi bağlantılıydı belirsiz ama Aisa her şeyi seziyordu tüm adada. Luffy'de sanki o tarz bir durum var şu an.
Kardeşim bu gözlem haki, Sanji fanlarına söylemek istediğin şeyleri söylemeni anlarım da bunun Zoro ile ne alakası var xD
Panellere bakmadın herhâl. :D
Baktım panele aşağı yukarı dedik zaten olsun o kadar fark :a:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık