Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1151 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marine Hunter lakap, isim değil. Adamın adı Dracule Mihawk ve bunu değiştirmedi. Lakabı da denizci avlamasından geliyor, Zoro’nun lakabının Korsan Avcısı olması gibi.
Uyku sersemi yanlış yazdım yav, ama evet. Sonuç olarak denizcileri avlıyor ve bunu teori olarak önümüze koymuşlar.
Bir nevi takas şeklinde düşünmüşler. Hatta Xebec'in God Valley'i basmasının temel sebebi bu çocuğu (Mihawk) geri almak olduğunu öne sürüyorlar.
Gerçi Oda bunu düşünmüş müdür emin değilim.

IM den güçlü bu Nika. Aksini kabul edemem. Herifin adamları '' Nika en büyük korkum'' diyor, kendisi 800 yıl önceki Nika hakisiyle titriyor felan. Nikayı nasıl yendi kim bilir. Full potansiyelde Nika döver. 2 tane 6 yapraklı yonca kitabı (Yuno) + anti madde gücü (asta ) gibi açar bu :oleyo2:
NİKA'yı nasıl yendiler, muhakkaki ki kalleşlikle.

Gaban'ın yenilgisi malum, oğluyla tehdit ediliyor
Garp'ın yenilgisi malum, Coby'yi kurtarmak için şişleniyor, (Yine yenilirdi orası ayrı mevzu)
Oden'in yenilgisi malum, oğluyla tehdit ediliyor, (1 vs 1 'de kesinlikle yenilirdi, hatta ilk başta Kaido'yu offguard yakalayan kendisi ama buralar ayrı mevzu)
Oden'in 5 yıllık dans etmesi de halkının tehdit edilmesinden kaynaklıydı.

NİKA'yı da böyle tehdit ederek indirmişlerdir.

Uyku sersemi yanlış yazdım yav, ama evet. Sonuç olarak denizcileri avlıyor ve bunu teori olarak önümüze koymuşlar.
Bir nevi takas şeklinde düşünmüşler. Hatta Xebec'in God Valley'i basmasının temel sebebi bu çocuğu (Mihawk) geri almak olduğunu öne sürüyorlar.
Gerçi Oda bunu düşünmüş müdür emin değilim.
Roger Xebec’in çocuğunu(mihawk) cepleyip Shanks’la mı takas etti?

Roger Xebec’in çocuğunu(mihawk) cepleyip Shanks’la mı takas etti?
Biraz uyuyunca kendime geldim, takas kısmını bile yanlış yazmışım.

Şimdi baştan alayım;
Takastan kastım Oda'nın her zaman yaptığı zıtlık oyunlarıydı. mesela iki farklı D olması (Blackbeard - Luffy) gibi.

Teori şöyle eğer IMU kendi bedeninde değil de konakçı şeklinde bir yaşam sürüyorsa, Xebec'in çocuğunun bedeni bu konakçı için çok uygun bir konak olur diye düşünüp daha doğar doğmaz veya çok gençken haberini alıp çocuğu kaçırıyorlar. Yani hükümet korsan çocuğu kaçırıyor. Xebec çocuğunun kaçırıldığını bildiği için God Valley'i basıp "belki çocuğumu alırım" düşüncesiyle gidiyor. Buna karşılık olarak "tesadüfen" orada olan korsanlardan biri de kutsal ejder çocuğuna sahip oluyor. Bir nevi çaprazlama alış-veriş yapılmış oluyor Oda'nın zihniyetinde. Bir korsan asil gibi büyütülürken, bir asil korsan gibi büyütülüyor. Teoriyi twitterda görmüştüm, tekrar bulursam atayım. Bayağı manga panellerine, giyim-kuşamlarına ve Oda'nın sayılara olan takıntısından yararlanarak ispatlamaya çalışıyorlardı. Okuması zevkli ama tutar mı bilmiyorum. Açıkçası Mihawk şu ana kadar gördüklerimizden tamamen farklı bir karakter. Vücudunda hiç yara izi görmedik ve buna rağmen dünyanın en güçlü kılıç ustası diye geçiyor.

Biraz uyuyunca kendime geldim, takas kısmını bile yanlış yazmışım.

Şimdi baştan alayım;
Takastan kastım Oda'nın her zaman yaptığı zıtlık oyunlarıydı. mesela iki farklı D olması (Blackbeard - Luffy) gibi.

Teori şöyle eğer IMU kendi bedeninde değil de konakçı şeklinde bir yaşam sürüyorsa, Xebec'in çocuğunun bedeni bu konakçı için çok uygun bir konak olur diye düşünüp daha doğar doğmaz veya çok gençken haberini alıp çocuğu kaçırıyorlar. Yani hükümet korsan çocuğu kaçırıyor. Xebec çocuğunun kaçırıldığını bildiği için God Valley'i basıp "belki çocuğumu alırım" düşüncesiyle gidiyor. Buna karşılık olarak "tesadüfen" orada olan korsanlardan biri de kutsal ejder çocuğuna sahip oluyor. Bir nevi çaprazlama alış-veriş yapılmış oluyor Oda'nın zihniyetinde. Bir korsan asil gibi büyütülürken, bir asil korsan gibi büyütülüyor. Teoriyi twitterda görmüştüm, tekrar bulursam atayım. Bayağı manga panellerine, giyim-kuşamlarına ve Oda'nın sayılara olan takıntısından yararlanarak ispatlamaya çalışıyorlardı. Okuması zevkli ama tutar mı bilmiyorum. Açıkçası Mihawk şu ana kadar gördüklerimizden tamamen farklı bir karakter. Vücudunda hiç yara izi görmedik ve buna rağmen dünyanın en güçlü kılıç ustası diye geçiyor.
Mihawk zaten asil bir karakter imajı çiziyor. Kendi adasında, şatoda, yapayalnız takılıyor. Kılıcı en güçlü kılıç ve eşsiz. Kendisi, giyim kuşamı ve yediği içtiğiyle asil biri imajı veriyor. Imu’yu andırıyor ama Imu’dan bile daha yalnız takılıyor. Konuşması, hareketleri, duruşu her şeyiyle ben asilim diye bağırıyor. Dediğin gibi Shanks-Mihawk paralelliğinden böyle bir şey çıkabilir. Mihawk Garling ve Shamrock gibilerden bin kat daha asil gözüküyor, Imu bizzat yetiştirmiş olabilir.

Mihawk zaten asil bir karakter imajı çiziyor. Kendi adasında, şatoda, yapayalnız takılıyor. Kılıcı en güçlü kılıç ve eşsiz. Kendisi, giyim kuşamı ve yediği içtiğiyle asil biri imajı veriyor. Imu’yu andırıyor ama Imu’dan bile daha yalnız takılıyor. Konuşması, hareketleri, duruşu her şeyiyle ben asilim diye bağırıyor. Dediğin gibi Shanks-Mihawk paralelliğinden böyle bir şey çıkabilir. Mihawk Garling ve Shamrock gibilerden bin kat daha asil gözüküyor, Imu bizzat yetiştirmiş olabilir.
Mihawk'ın veletliğine dair Oda'nın kendi çizimi var, yok asilmiş, yok IMU eğitmiş, IMU'nın oğluymuş falan çok şaaapmamak lazım.

Elinde dojonun tahta kılıcı, eli yüzü döşü dizleri hep yara bere içinde.

Mihawk, Zoro'nun ŞAHİN GÖZLÜ versiyonu. Şahin Göz önemli, çünkü bir kabile veya anomali çıkabilir. MF'de bile Mihawk'ın k hakisinden ziyade gözlerine odaklanıldı.

NİKA'yı nasıl yendiler, muhakkaki ki kalleşlikle.

Gaban'ın yenilgisi malum, oğluyla tehdit ediliyor
Garp'ın yenilgisi malum, Coby'yi kurtarmak için şişleniyor, (Yine yenilirdi orası ayrı mevzu)
Oden'in yenilgisi malum, oğluyla tehdit ediliyor, (1 vs 1 'de kesinlikle yenilirdi, hatta ilk başta Kaido'yu offguard yakalayan kendisi ama buralar ayrı mevzu)
Oden'in 5 yıllık dans etmesi de halkının tehdit edilmesinden kaynaklıydı.

NİKA'yı da böyle tehdit ederek indirmişlerdir.
Nika'nın gücünün yetmemesi, yenilmesi vesaire öyle bir ihtimal uzayda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık