"Burası öleceğim yer olabilir mi" diye düşünüyor diye yorumladım.bu nece bir analizdir yiğidim? yine açtın zihnimizi ve üzerine düşeni yaptın bu arc, helal olsun sana.
![]()
"Burası öleceğim yer olabilir mi" diye düşünüyor diye yorumladım.bu nece bir analizdir yiğidim? yine açtın zihnimizi ve üzerine düşeni yaptın bu arc, helal olsun sana.
![]()
El işareti ile 2 yapması komediydi baya. Gaban sahneleri iyiydi yine.Adam Rayleigh'ten güçlüyüm demek için ölümden uyandırdı kendini
Aynı olayEl işareti ile 2 yapması komediydi baya. Gaban sahneleri iyiydi yine.
Sanji'den güçlüyüm diye kendini kanıtlamaya çalışan Zoro yalnız.Gaban da Sanji de vizyonsuz. Biri Rayli’den güçlüyüm diye gezer, diğeri Zoro’dan. Olm biraz vizyon sahibi olun, kaptanı aşacağım falan deyin, Zoro kim, Rayli kim? Bu mu sizin zirve hedefiniz?
Yetenek ve teknik yok. Sonunda bütün rakiplerini klasik düz yumruk ile yeniyor. Öncesindeki etkisiz boş hareketler işin eğlencesi.Galiba Oda luffye verdiği güçleri çok hızlı tükettiğini anladı sonunda. Nika formunda gücünün yetmeyeceği bir savaş çizmek istemiyor. Yeni bir power upla iyice suyunu çıkarmak yerine luffy yi zor duruma sokmak için zeka oyunu formatını kullanacak bu arc.
Luffy gücü yetmediği için değil zekası yetmediği için zorlanacaktır. Böylece power upa gerek olmayacaktır ki bence oldukça makul bir seçim. Hatta wanoda bile kaidoyu o kadar hayvani dayanıklı çizmeyip g-4 King kong gatlinge kral hakisi ekleyerek yendirtmeliydi bence. Çok fazla yeni yetenek veriyor ve sadece bir kere kullandırtıyor. Bunun sonu yok.
Ayrıca One piecete herşeyin çok çocuksu gelmesinin çok önemli bir sebebi var. Güçsüzün güçlüyü yenebilmesini sağlayacak bir mekanik yok. Birisini yenmek istiyoraan onun gücünü aşabilecek kadar güçlenmelisin. Halbuki ieytan meyvesi konsepti bu tarz mekanikler için çok uygun. Ama işin içine haki girdiğinden beri hakisi yüksek olan kazanır durumu var. Bu yönüyle de bir zeka savaşına dönmesi ihtimali beni biraz umutlandırdı. Çok üstüne gitmeyecektir ama en azından bu tarz savaşların mümkün olması tayfanın güçsüz üyelerinin işe yaraması için önemli.