Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nika dediğin hikayenin kendisi
En derin katmanı
Tabi insanlar nika konuşacak
Hikayedeki en önemli karakterler bunlar
1 nika
2 imu
3 ana karakter luffy
Nika ve imu 800yıllık ile sınırlı değil 3-5 bin yıllık mevzu
Zamanı gelince oda flashback ile anlatacak da anlatmasına da gerek yok ,Bazı şeyleri anlamak için

Yamato yanında iki emir eri ile birlikte tapınağa varmış. Buradan sonra kapak hikayesi ile farklı olaylara yelken açsak iyi olur. Wano'dan çıkalım artık. Yamato op'a giden yolu biliyordur, oraya gitsinler, op'u Yamato bulsa fena mı olur.

Bence önceden beyaz ve siyah Nika ayrıydı beyaz olan yenildi.Şimdi Luffy herkesi mütttefik yapma gücüyle Dark Nika karasakalı da yanına çekecek ve beraber Imu’yu yenecekler.Çünkü ben hala Joy Boy’un geçmişte nasıl yenildiğine takıldım.Daha güçlü hakin varken yenemediysen böyle ordu gibi şeyler çıktı karşısına demek.One piece iki Nika’nın birleşmesi bile olabilir.
Naruto'dan
Zetsu hikayesi gibin oldu. :D

Şimdi böyle bir İm'i yenebilmek için Nika Luffy'nin uyanışını da uyandırması gerekecek :artiz:
Mallıkla bir yere kadar
Ha şu olmaz da değil
"Yine mi East Blue'lu birisi tarafından yeniliyorum, Rogeeeeeeeeeeer!!!"
Diye bağıran bilmem kaç yıldır plan yapıtta tutturamayan anten vardı.
İm'de Joy Boy'u indirdi ama meyveyi kaçırdı
Çünkü meyveyi mühürlemesi gerekiyordu
800 yıldır anlaşılan o ki mal gibi meyve üzerine plan yapıyor
Demek ki bizim salako da gümleyecek:artiz:

Nika meyvesi çıktığından beri bir kesim sadece nika tartışıyor, foruma One Piece için değil, nika için giriyorlar. Valla ne bileyim, bundan zevk alıyorlarsa diyecek bir şey yok, yıllar boyunca nika şöyle, nika böyle diye eleştirin, sizin tercihiniz. Başta tartıştık, sıkıntılarını dile getirdik de her bölüm luffy‘nin gözükmemesi, hatta isminin anılmamasına rağmen nikaya dair konuşulması cidden bomboş iş.
Buraya kadar katılıyorum ama ondan sonrasına katılmıyorum çünkü sorun meyvenin gücü değil meyvenin 1000 bölüm sonra "aslında yanlış biliyormuşuz lastik meyvesi diye bir şey yok bu zart zurt meyvesi" denilerek değiştirilmesi ve dünya hükümetinin luffy'i görüp hiçbir şey yapmaması sorun.
Mevzu zaten bu konuları ilk zamanlarda tartıştık, niye binlerce defa dile getiriliyor. Bilinen, kabul edilmiş şeyler zaten, binlerce defa tekrar etmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık