Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
God Usopp var. Denizlerin en cesur savaşçısı.
Şaka bi yana şu an IM 'in Gaban tarifesi uygulaması lazım. Gaban kılıcıyla herifi ikiye bölüp atmışken , üstüne çıkacak bir şov yapması lazım Gunko'nun bedenindeyken. Yoksa son düşman felan olmaz bu adam. Ama rakip yok işte üst katmanda. Sırayla bizim 3lüyü dövüp Luffy ye kaybederse ben okeyim

JoyBoy çok mübarek bir adam. Tahminimce Emeth'e attığı düğümü üfürerek atmıştır. Üfürüğü çok kuvvetli, üfürdüğünü kördüğüm yapıp anahtar gibi kitleyebilir. JoyBoy'un attığı düğümü hatırladıkça aklıma şu sahne geliyor @Skywalker

Joy Boy önüne gelene üflerken karşısına Luffy çıkarsa… temsili değil. :)

Şaka bi yana şu an IM 'in Gaban tarifesi uygulaması lazım. Gaban kılıcıyla herifi ikiye bölüp atmışken , üstüne çıkacak bir şov yapması lazım Gunko'nun bedenindeyken. Yoksa son düşman felan olmaz bu adam. Ama rakip yok işte üst katmanda. Sırayla bizim 3lüyü dövüp Luffy ye kaybederse ben okeyim
Bunu sadece enele yaptırdı Oda. Br daha tekrarlanacağını sanmıyorum.

Dragon kutsal topraklara saldiriyorsa yenilgi almasını istiyorum.Gokyuzu adasında güneş ve yağmur tanrilarinin beraber olması vurgulaniyordu büyük ihtimal dragon yagmur tanrisi...gomu gomu da bu yüzden luffy engeregini seçti

Madara, Aizen gibi şov 1vs all yapan bir düşman istiyorum . Son düşman da yapamayacaksa başlarım öyle işe. Aslında IM den Madara olur. Hazır ölümsüz zaten , serideki her güce de sahiptir. Bakalım utandıracak mı bizi :ehe:
Bu japonlar son bossları işlemeyi beceremiyor. Gücünü öyle bir abartıp saçma şeyler ekliyorlar ki, sonrasında mantık kuralları içerisinde yenilemiyor, şans, mucize, kader vs. Gibi şeyler ekliyorlar yenilmeleri için. Son boss ne kadar güçsüzse seri o kadar tatmin edici biter bana göre.

Bu japonlar son bossları işlemeyi beceremiyor. Gücünü öyle bir abartıp saçma şeyler ekliyorlar ki, sonrasında mantık kuralları içerisinde yenilemiyor, şans, mucize, kader vs. Gibi şeyler ekliyorlar yenilmeleri için. Son boss ne kadar güçsüzse seri o kadar tatmin edici biter bana göre.
IM eğer son boss ise o yola girmesi gerekiyor. Çünkü normal bir adam değil. 800 yıldan fazla yaşta belli ki. Ardından tanrıvari güç cıkacak. Seri tanrı vs tanrı ile bitecek gibi duruyor. Kıtaları oynatmasınlar ama güçlü insanlar üzerinden güzel bir şov yeterlidir. Yürürken insanları önünde diz çöktürse kral hakisiyle o bile yeterli. Sıradan insanlardan bahsetmiyorum güçlü insanların iradesini hakisiyle baskılasa bile yeterli. Joy boy'un düğümlü hakisiyle yaptıkları ortadayken , IMde haki şov yapmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık