Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150: Domi Reversi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 60.7%
  • Orta

Kullanılan: 19 17.8%
  • Kötü

Kullanılan: 23 21.5%

• Kullanılan toplam oy
    107
Yalnız Garp'ı geç, diğer kral haki kullananlara bakınca Gyaban, hakiyi Temu'dan almış gibi.
Ekonomik kral haki deriz, Sanji fanlarına yine eksi yazdı xD
B.hakiyle Garp'ın yaptığı hayvanligi yapan kimi gördük? Onlar b.haki mi yani?
Eee desteklesene beni o zaman niye kral haki diye tutturuyorsun :ehe:

Saldırının şiddetine vesaire bakıp kral haki diyemeyiz bu arada yarın öbürgün bir bilgi falan açıklanır ona göre yorum yapılır şuan Oda'nın düzenli olmayan çiziminden çıkardığımız neticeye göre varılacak en objektif sonuç bu.

Kardeşim 5 yıl Fujitora gömdük adam yaptı krallığını övdük elemanı burada garp övmelik bir durumum yok sadece olanı dile getiriyoruz xD

Garp'la ilgili olayım da eskisi gibi değil çok taa önemli değil yani ne yaptığı şu saatten sonra.
Gücünü övüyorsun işte. Meyveyle Wb bunu anca yapıyorken, Garp basit bir silahlanma hakisiyle yapmış.

@Alpamis Gör bak, objektif değil dersin bir de... :bilmem:

Kardeşim 5 yıl Fujitora gömdük adam yaptı krallığını övdük elemanı burada garp övmelik bir durumum yok sadece olanı dile getiriyoruz xD

Garp'la ilgili olayım da eskisi gibi değil çok taa önemli değil yani ne yaptığı şu saatten sonra.
Ace'e dedelik yapmadi bu adam bunu unutacak mısın yani senden beklemezdim bunu hiç.

Ekonomik kral haki deriz, Sanji fanlarına yine eksi yazdı xD

Eee desteklesene beni o zaman niye kral haki diye tutturuyorsun :ehe:

Saldırının şiddetine vesaire bakıp kral haki diyemeyiz bu arada yarın öbürgün bir bilgi falan açıklanır ona göre yorum yapılır şuan Oda'nın düzenli olmayan çiziminden çıkardığımız neticeye göre varılacak en objektif sonuç bu.
Oda Shanks'te akışkan haki cizmedi. O yüzden akışkan haki şartı aramak gereksiz.

Garp'in yaptığı atağın bir örneğini bıraktım yakın bir örneği bile yok. O boyutta yıldırımlar haki efektleri bir tek kral hakide gördük.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık