Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150: Domi Reversi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 60.7%
  • Orta

Kullanılan: 19 17.8%
  • Kötü

Kullanılan: 23 21.5%

• Kullanılan toplam oy
    107

Buna gösterildi demiyon. Ama Gaban'a gosterildi diyon. Yine objektifsin.
Elinden yayılmıyor kusura bakma kardeşim benim yapacak bir şeyim yok.

Üstelik attığın ilk sahnenin konumuzla alakası yok. 2. sahne ile lütfü benzerliği var ama bence aralarında baya bir fark var.

Gaban'da şu var haliyle net kral haki var diyebiliyorum.

Üstelik attığın ilk sahnenin konumuzla alakası yok. 2. sahne ile lütfü benzerliği var ama bence aralarında baya bir fark var.

Bu dediğinizi bozan örnek var. Shanks ve Oden.

Bu dediğinizi bozan örnek var. Shanks ve Oden.
Her şeyi bozan örnek her yerde var, Oda çiziyor sonuçta.
Hem benim Gaban'da kral haki var demem ne işime yarayacak yok demeyi tercih ederim ama elemanda var ne yapalım yani ?

Garp'cığına gelirsek, varsa bile ki çok büyük ihtimalle var ama işte burada kullandı diyebileceğimiz ikna edici bir kullanımını görmedik kendisinden.

Her şeyi bozan örnek her yerde var, Oda çiziyor sonuçta.
Hem benim Gaban'da kral haki var demem ne işime yarayacak yok demeyi tercih ederim ama elemanda var ne yapalım yani ?

Garp'cığına gelirsek, varsa bile ki çok büyük ihtimalle var ama işte burada kullandı diyebileceğimiz ikna edici bir kullanımını görmedik kendisinden.
Galaxy İmpact kral hakili saldırı değil miydi ya :hoo: :artiz:

Jarul oranın Garp’ı gibi birşey halk kahramanı.Halk kahramanını öldürtüp ulusu yeni baştan dizayn etmek istiyor.Neden kontrolüne almadığı da açıklanır ama onun varlığını zaten silmek istiyor.Muhtemelen başka kahraman yaratılacak tıpkı Dressrosa’da kralı kötü gösterdikleri gibi sonradan Jarul ihanet etti diye anlatılacak.Tarihini kültürünü baştan yazmak istiyor Imu.
Jarulun en yaşlı olma dışinda hicbir fonksiyonu yok. Kraliyette hak sahibi de değil, Loki ve Hajrudin hak sahibi.

Jarul Kral değil, Sommers daha geçen bölum bu ülkenin krali yok sen kral ol emri sen ver dedi Jarul da kabul etti.

IMU kralsız ülkeye kral atamak istiyor, atasın, önündeki engel Jarul değil ki, olsa olsa Hajrudinle Loki olur.

Hayır saćmalık şurda, Jarul muhalif değil, şantajla da olsa kendisine baglanmış birisi, ver gücü devam et, istersen yine Dorry Broggyi kral yap

Dressrosayla burasının hiçbir alakası yok.

Dressrosada Dof eski kraliyet ailesinden ve hak sahibi. Rikuyu kötü gösterip yeniden kral oluyor ve muhalifleri de oyuncak yapıyor, kalanlar trajediden habersiz yaşıyorlar.

Burada ise basbayağı bir işgal var. Dorry Broggynin şekli şemali değişti, kalanlar bunları zaten meşru görmüyor ki. Jarulu uyaranlar Dorry Broggy bir tuhaf diyorlar. Olay Jarula hain demekle alakalı değil

Jarul'u öldürdükten sonra Kral olduklarını ilan etmeleri aslında çok kötü bir fikir değil. Jarul'un itibarını düşünürsek onun ölümü sembolik açıdan önemli ve meşrutiyet sağlar Dorry-Broggy ikilisine.
Jarulu kendi adamı yapıp onu kral ilan etmek dururken Dorry Broggyi kendi adamı yapıp Jarulu öldurtmenin izahi yok bana kalırsa.

Hele hele kraliyette ne Jarulun ne Dorry Broggynin hak sahipliği iddiası varken saçmalık. Kraliyetin prensleri aşağıda duruyor. Loki ve Hajrudin inmeden Dorry Broggy meşru olamaz.

Yalnız Garp'ı geç, diğer kral haki kullananlara bakınca; Gyaban haki'yi Temu'dan almış gibi görünüyor.

Jarulun en yaşlı olma dışinda hicbir fonksiyonu yok. Kraliyette hak sahibi de değil, Loki ve Hajrudin hak sahibi.

Jarul Kral değil, Sommers daha geçen bölum bu ülkenin krali yok sen kral ol emri sen ver dedi Jarul da kabul etti.

IMU kralsız ülkeye kral atamak istiyor, atasın, önündeki engel Jarul değil ki, olsa olsa Hajrudinle Loki olur.

Hayır saćmalık şurda, Jarul muhalif değil, şantajla da olsa kendisine baglanmış birisi, ver gücü devam et, istersen yine Dorry Broggyi kral yap

Dressrosayla burasının hiçbir alakası yok.

Dressrosada Dof eski kraliyet ailesinden ve hak sahibi. Rikuyu kötü gösterip yeniden kral oluyor ve muhalifleri de oyuncak yapıyor, kalanlar trajediden habersiz yaşıyorlar.

Burada ise basbayağı bir işgal var. Dorry Broggynin şekli şemali değişti, kalanlar bunları zaten meşru görmüyor ki. Jarulu uyaranlar Dorry Broggy bir tuhaf diyorlar. Olay Jarula hain demekle alakalı değil

Jarulu kendi adamı yapıp onu kral ilan etmek dururken Dorry Broggyi kendi adamı yapıp Jarulu öldurtmenin izahi yok bana kalırsa.

Hele hele kraliyette ne Jarulun ne Dorry Broggynin hak sahipliği iddiası varken saçmalık. Kraliyetin prensleri aşağıda duruyor. Loki ve Hajrudin inmeden Dorry Broggy meşru olamaz.
Bakalım altından birşey çıkacaktır.Jarul D. çıkabilir yada Elbaf'ın hükümetten ayrılmasını sağlayan baş aktörlerden biri olabilir.Im çok fazla rasyonel biri de değil.Konuşmalarından anladığım kadarıyla kurallarına sıkı sıkıya bağlı bir eski toprak.O yüzden şu an işine yarasa bile geçmişte yapılanları asla affetmiyor.Lily olayı gibi.Ayrıca tıpkı denizcilerin korsan Ray'i affetmemesi gibi bu mantaliteyi de hükümete aşılamış.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık