Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150: Domi Reversi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 60.7%
  • Orta

Kullanılan: 19 17.8%
  • Kötü

Kullanılan: 23 21.5%

• Kullanılan toplam oy
    107
Final.. ( Karasakal meyvesinin gücü ile imu'nun meyve gücünü iptal eder, luffy'e tuttum yeğen şunun ağzına sağlam bir vur der. Luffy galaxi elepanth gun ile imu'nun suratı patates edip hakkın rahmetine kavuşturur.

Devlerin iblise dönüştükten sonraki söylemlerine bakarsak sanki bedensel tatminlik ön plana çıkmış gibi. Yani ruhsal-manevi haz geride kaldı, hatta yok oldu. Bunun neticesinde ölümsüz bir bedene sahip oldular.

Montana

Imu pek tehdit oluşturacak bir hava veremedi. Umarım tek sebebi Gunko'yu konak olarak kullanmasıdır.

Sakin kafayla okunduğunda hax meyve sahiplerinden bir farkı yok gibi. Tabii gelecek bölümde gösterecekleri de önemli.

Hükümet tarafı için hala Sakazuki'den daha fazla gerilim veren bir rakip çıkmadı. Garling biraz yaklaştı ona.

Imu pek tehdit oluşturacak bir hava veremedi. Umarım tek sebebi Gunko'yu konak olarak kullanmasıdır.

Sakin kafayla okunduğunda hax meyve sahiplerinden bir farkı yok gibi. Tabii gelecek bölümde gösterecekleri de önemli.

Hükümet tarafı için hala Sakazuki'den daha fazla gerilim veren bir rakip çıkmadı. Garling biraz yaklaştı ona.
Akainu'daki caydırıcılık kimsede yok. Adam direk net konuya giriyor.

imu'nun bu bölüm aldığı kararlar bana, sergen yalçın bundan yıllar önce söylediği, ''milli takımın beyni emre belözoğlu'ysa, milli takım beyinsizdir.'' sözünü hatırlattı. dünya hükumeti, kötü adam rolünü oynama konusunda devasa bir hayal kırıklığı yarattı şu ana kadar.

başta robin olmak üzere hasır şapka tayfası mensupları orada dururken jarul'u hedef tahtasına oturtan bir ''asıl düşmanı'' ciddiye alamıyorum. bir an önce, herkesin umudunu kaybettiği ve jarul'un ölümü kabullendiği bölüme gelsek de luffy sahneye çıkıp herkesin yüzüne tebessüm kondurarak kurtarıcı rolünü oynasa.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık