Öyle değil.Aşağıdaki 5li gücündekileri kendi safına çekemeyecektir bu yöntemle. Yoksa Loki’yi yanımıza çekemediysek öldürelim demezlerdi, Imu’ya haber edelim, dönüştürsün derlerdi.
İlk olarak adaya Shamrock ve Gunko geldi, amaçları basitçe Loki'yi ikna edip Elbaf'ı müttefik yapmaktı. Loki ikna olmayınca B planına geçtiler.
B planında da çocukları kaçırıp şantaj yoluyla Elbaf'ı kontrol etmek istediler. IMU beklese bu plan tutacaktı. Gaban her ne kadar Sommersi yendiyse de sonuçta kaybetti, Jarul Şövalyelerin teklifini kabul etti ve kütüphaneyi ateşe verdiler.
IMU Şövalyelerin işinin çok uzun sürdüğünü ve geri dönmeleri gerektiğini düşündüğü için işleri hızlandırmak için kendisi bizzat geldi. Yoksa şövalyeler başarılı oluyorlardı.
Diğer yandan Şövalyeler IMU'nun gözünde diğerleri gibi böcektir. Şövalyelerin IMU dan ricacı olma gibi bir durumları olamaz.
Sanki IMU Şövalyelerle birlikte gitmek yerine devleri de alıp gidecek hissi verdi bana. Oluşturduğu orduyu bırakıp gitmek yerine orduyu da alıp sağa sola saldıracak izlenimi aldım.Dedeye umut bağlatan Oda'nın alnından öpüyorum.Açmayın dedeler...
Ada üzerinde Imu'nun olayı bitti, alın uğraşınn bunlarla diye oyalanacakları şeyleri verdiler, şimdi şovalyelerle birlikte Marijoa'ya dönüp durumu ele almak zorundalar. Sanırım orada da Devrim ordusu var, daha farklı isimler daha dahil olup olaylar iyice karışsa keşke.
Burada da E.Oda IMU'ya nerf attı, ordunun gücünü görmek istedi IMU, şimdi Elbaf karışırken bizimkiler yukarı çıkacak ve tüm devleri kurtaracak, IMU'nun planı da suya düşecek.