Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1150: Domi Reversi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 65 61.3%
  • Orta

Kullanılan: 19 17.9%
  • Kötü

Kullanılan: 22 20.8%

• Kullanılan toplam oy
    106
Luffy'nin karşıt maddesi geldi.Biri sevgi pıtırcığı , kalpleri kazanarak adamı yapıyor. Öteki tiran, seve seve olmazsanız, saya saya olursunuz diyor. Bizimkisi beyaz bu kara tam karşıt element. Bu ikisi birbirlerini yer bitirir. Nika'da başlar yakında yoktan var etmelere oohh. Devleri dönüştüren anlaşmayı bozacak bir alet bile çıkarır. Hadi be Jarul kafandaki kılıcı çıkarda Torikodaki Jirou'nun Teppei 'ye yaptığı gibi "Ne yapıyorsunuz ulan !" diye bağır. Essin biraz ortalık.

Yalnız dorry şövalye olduğunu söylüyor. Onları ve birçok şeyleri bildikleri açık. Kütüphaneden birşeyler kalsada, devler ayrıca bilgileri olsada raftel'e hikayeyi bırakacağı için egghead gibi birkaç şey söyleyip bırakacaktır oda.

Tahmini vs'ler
Imu vs luffy ( belki Loki dahil olabilir )
Sommers, killigham vs sanji, zoro
dorry, broggy, devler ve canavarlar vs tayfanın kalanı, jarul ve yanındakiler, hajrudin ve ekibi

Gaban harici hasar verebilen yok asıl meselelerden biri. Ayrıca sommers hala hayatta hasar vermenin daha etkili bir yoluda olabilir. Devlerden birşeyler bekliyorum. Imu luffy için sağlam power sebebi. zoro ve sanji amiral seviyesine geçmesi gerek. Sommers ve killigham bunu sağlarmı emin değilim. Gaban'dan dolayı sanji'nin h.haki alması aldığı gen güçlenmesini son halinde kullanması, zoro için kara kılıç ve göz olayı kadar öğretici ve zorlayıcı vs olması şüpheli şimdilik ancak belli olmaz. Kalanlar için özellikle usopp arc olduğundan ayrıca güçlendirmesi lazım. Kalanlar için yeterli olabilir dorry ve broggy'nin ne kadar güçlü olduğunu üzerine Imu'nun gücüyle bilmiyoruz. Saldırmak istemeyebilirler fakat mecbur kalacak gibiler.

Yüz yıllardır kıçını yerinden kaldırmayan, kıytırık bahçesinden kuyruğunu çıkartmayan kadın, bizim cenabetler Elbaf'a adım atınca kabuğundan çıktı. Her şeyi geçtim, Elbaf'ın altını üstünü getirdiler, hani megafon ile falan konuşuyorlar ama bizimkiler hala ortada yok. Hikaye akışı biraz sarpa sardı diye düşünüyorum.

Nika denileceğine o kadar şartlamışsın ki kendini :D
Yavaş yavaş Nika'ya mı dönüyorsun nedir ( :
Luffy Luffy :good:
Altta ki yoruma bak :)

Ee hiç irade mirade anlaşma falan sallamadan direk kendi piyonu yaptı devleri. Mihawk luffyye demişti en korkunç güce sahip herkesi tarafına çekiyor diye. Daha büyüğü geldi
Luffy önce dövüşüyor, koku bırakıyor yani
Sonrada yavaş yavaş milleti kendine ısındırıyor

İm direk "çalış köle" :artiz:

Nika diyenler patladı mı ne:hoo:

Yüz yıllardır kıçını yerinden kaldırmayan, kıytırık bahçesinden kuyruğunu çıkartmayan kadın, bizim cenabetler Elbaf'a adım atınca kabuğundan çıktı. Her şeyi geçtim, Elbaf'ın altını üstünü getirdiler, hani megafon ile falan konuşuyorlar ama bizimkiler hala ortada yok. Hikaye akışı biraz sarpa sardı diye düşünüyorum.
Elbaf katları arası hiçbirşey duyulmacak veya hissedilmeyecek kadar büyük olabilir. En son raddeye zorlamadan çağırmayacak muhtemelen ama çok seçenek kalmadı. Birkaç bölüme luffy tarafına geçer gibi.

Luffy gelince Qilingham'ın kabus deliğinden Nami silüetli bir yaratık çıkacağını bilmeyenleri pistten alalım.
Luffy'nin kabusları sıralı tam liste:
1- Etsiz kalmak, et yiyememek veya Oda stiliyle, Luffy'den kaçan biftek.
2- Nami
3- Arkadaşlarının ölmesi
4- Shanksin kötü biri çıkması

Elbaf katları arası hiçbirşey duyulmacak veya hissedilmeyecek kadar büyük olabilir. En son raddeye zorlamadan çağırmayacak muhtemelen ama çok seçenek kalmadı. Birkaç bölüme luffy tarafına geçer gibi.
Shanks, oturduğu gemiden haki ile Wano'nun öbür ucunu hissetti. Skypia'daki kız adada olan her şeyi biliyordu. Luffy-Zoro-Sanji hissedemiyorsa, hikaye açığı var diye yorumluyorum. Katlar arasında bunun duyulamaması da garip geliyor, çünkü orta kattaki herkesi duyacağı şekilde yayın var ama alt kata ses gitmiyor. Bana, hikayenin gidişatı tutarsız geliyor. Hatalı yazım gibi görüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık