Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Smoker Brook da düşük mevki sayılmaz ki. Yonko tayfasından birisi. Ikisi de yüksek seviye.
Gaban ve Sommers da birbirlerini tanıyor, ancak; Brook ve Gunko'daki durum farklı. Kaç sene öncesinden birbirlerini buluyorlar ve Gunko tam hatırladığı anda Imu onu ele geçiriyor. Rastlantı değil artık bu, zorlama.

Red'in bu tarz bir argüman savunduğunu hatırlamıyorum. O yüzden bu soruyu ona yöneltmiyorum.

Lucci ve Luffy dövüşünde demiyor muydu?

Usta neye kuruldun gene? Ray zirvesi Mihawk dedik diye mi?
Yoo sadece fikrini merak ettim. Kid'i tam aksine ben severim. Sen biraz tetiklendin gibi şimdi. 🤔

Aslında şu tartışma bile meyvenin ne kadar ekstrem bir şey olduğunu gösteriyor. Güç meyveye karşı etkisiz olduğundan böyle hax dedikleri saçma sapan bir icat geldi ama onun da bir olayı olmaz Nika'ya karşı.

Anlaman gereken şey şu bu meyve yüzyıllarca hükümetten kaçmış, kendi ideolojisi var, hem paramecia hem zoan özellikleri gösteriyor yakında logia özelliği de açar, yüzyıllardır hüküm süren güçlerin korktukları, çekindikleri tek şey, korsanlardan bile çekinmediklerini anladık şu son gelen sayılarla.

İşin özeti bu meyvenin kendi başına kral hakisi vardır o derece bir meyve bu. Roger ve WB'yi en iyi hallerinde 1 dakikalık eder dememe takılmayıp ama şovalyeler yenileniyorlar cart curt yapman da senin aslında olayı anlamış olduğunu hadi sana o kadar kredi vermeyelim anlamaya yaklaşmış olduğunu gösterir xD
Yıllarca Luffy dandik meyveyle buralara geldi dediler en güçlü meyve çıktı. Bu Luffy fanları bahtsız cidden xD

Gaban ve Sommers da birbirlerini tanıyor, ancak; Brook ve Gunko'daki durum farklı. Kaç sene öncesinden birbirlerini buluyorlar ve Gunko tam hatırladığı anda Imu onu ele geçiriyor. Rastlantı değil artık bu, zorlama.

Lucci ve Luffy dövüşünde demiyor muydu?

Yoo sadece fikrini merak ettim. Kid'i tam aksine ben severim. Sen biraz tetiklendin gibi şimdi. 🤔
Usta Law'da kral haki çıksa Zoro tehlikeye girer. Law ile Kid en kötü aynı seviye olur ama kral haki ile finalde Zoro'yu aşma ihtimali var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 12)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık