Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen karşısına kim çıkarsa çıksın yener manasına getirdin. Oysa haki olmadan bu meyveyle aşamayacağı bir şey var gibi duruyor. Öyle olursa her şeyi meyve çözmüş mü oluyor? Ben sana bunu diyorum.
Onu defalarca yazdık zaten Nika'nın En iyi halindeki WB'yi ve Roger'ı yenmesi 1dakika sürmez. Nika'nın dengi yok.

En güçlü çarları alır çorba yapar hüpletir öyle bir karakter.

Sen meyve her istediğini yapar dedin. Ben de bu ölümsüzlük olayı meyve ile değil de haki ile çözülürse yanıldım diyebilecek misin diyorum? :D
Yanlış yerden geldi. Benim dediğim yerden gelse köşeye sıkıştırırdı.

@RedTeroR Eğer Nika formunda hep kral haki kullanıyorsa niye zarar veremedi? Ya başka teknikle hasar alıyorlar, ya da sürekli kral haki kullanmıyor. ?

Köprü işi sıkıntı. Girme bu toplara.
Kid'ten önce olacak gibi. ? Law'da falan bile çıkar bu gidişle. Kid maalesef değer kaybetmeye başlıyor. :/

Saptırdığım falan yok. 100 yıldır birbirini görmemiş iki kişi (ki bunlardan biri ölümsüz, diğeri de ölüp dirilmiş) hiç alakaları olmayan bir yerde karşılaşıyor ve siz bunu mantıklı buluyorsunuz.
İnsanların karşılaşması için illâ alâka olmasına lüzum yok efendim.

@RedTeroR Eğer Nika formunda hep kral haki kullanıyorsa niye zarar veremedi? Ya başka teknikle hasar alıyorlar, ya da sürekli kral haki kullanmıyor. ?

Kid'ten önce olacak gibi. ? Law'da falan bile çıkar bu gidişle. Kid maalesef değer kaybetmeye başlıyor. :/
Red'in bu tarz bir argüman savunduğunu hatırlamıyorum. O yüzden bu soruyu ona yöneltmiyorum.

Montana

Usta neye kuruldun gene? Ray zirvesi Mihawk dedik diye mi?

Haki olmadan bir Kutsal Şövalyeyi yenemiyor ama nasıl herkesi hüpletiyor o zaman? :D
Aslında şu tartışma bile meyvenin ne kadar ekstrem bir şey olduğunu gösteriyor. Güç meyveye karşı etkisiz olduğundan böyle hax dedikleri saçma sapan bir icat geldi ama onun da bir olayı olmaz Nika'ya karşı.

Anlaman gereken şey şu bu meyve yüzyıllarca hükümetten kaçmış, kendi ideolojisi var, hem paramecia hem zoan özellikleri gösteriyor yakında logia özelliği de açar, yüzyıllardır hüküm süren güçlerin korktukları, çekindikleri tek şey, korsanlardan bile çekinmediklerini anladık şu son gelen sayılarla.

İşin özeti bu meyvenin kendi başına kral hakisi vardır o derece bir meyve bu. Roger ve WB'yi en iyi hallerinde 1 dakikalık eder dememe takılmayıp ama şovalyeler yenileniyorlar cart curt yapman da senin aslında olayı anlamış olduğunu hadi sana o kadar kredi vermeyelim anlamaya yaklaşmış olduğunu gösterir xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık