Mihawk İmparatorlar olsaydı net 4 civarı ödülü olurdu zaten. Shanks ile kafa kafaya olurlardı.S
Şu an mihawk da shanks da ederinden daha düşük bence.shanks-5,mihawk da 4.5-4.7 falan eder.
Mihawk İmparatorlar olsaydı net 4 civarı ödülü olurdu zaten. Shanks ile kafa kafaya olurlardı.S
Şu an mihawk da shanks da ederinden daha düşük bence.shanks-5,mihawk da 4.5-4.7 falan eder.
Yoo o işin gerçeği şu.Sen meyve her istediğini yapar dedin. Ben de bu ölümsüzlük olayı meyve ile değil de haki ile çözülürse yanıldım diyebilecek misin diyorum?![]()
Senin ilkokul hocan normalde görmenin mümkün olmayacağı kadar yüksek mevkide biri mi?
One Piece dünyasındaki insanların yüzde doksanı bırak Tanrı Şövalyesi'ni Kutsal Ejder bile görmemiştir.
Ayrıca buradaki durumun saçmalığı ve senin yaşadığın olası olay arasında dağlar kadar fark var.
Sen karşısına kim çıkarsa çıksın yener manasına getirdin. Oysa haki olmadan bu meyveyle aşamayacağı bir şey var gibi duruyor. Öyle olursa her şeyi meyve çözmüş mü oluyor? Ben sana bunu diyorum.Yoo o işin gerçeği şu.
Ben bu meyve Tanrı meyvesi dedim.
Sen Allah değil Nika dedin.
Aradaki farkı anlatmaya çalıştım olmadı başaramadım xD
Köprü işi sıkıntı. Girme bu toplara.Her 3 bölümde bir sOda'nın gazına gelip Sanji'de kral haki çıkacağına inananlara elimde boğaz manzaralı çokk iyi bir köprü var
Aynen, yüksek mevkide birileriyle her gün karşılaşıyoruz zaten.Ne alâka. Yüksek mevkide biri ile de gayet karşılaşılabilir. Abartmaya gerek yok.
Hakkı Bulutta ilkokul öğretmeniydiNe alâka. Yüksek mevkide biri ile de gayet karşılaşılabilir. Abartmaya gerek yok.
Saptırma istersen "her gün" diyerek.Aynen, yüksek mevkide birileriyle her gün karşılaşıyoruz zaten.