Dünya Asili olan biri böyle bir bir şeye yok demez zaten. Bunu yapması için bir neden yok yani. Gönüllü bile olurlar.Ya herkese aynısını yapıyorsa yani dünya asili olup olmaması fark etmiyorsa
Muhtemelen Cobra'yı öldürürken Gunko'yu kullandı.Acaba IMU bu tarz kontrolü altına aldığı kişilerin gücünü de kendi bedeninde kendi gücü gibi kullanabiliyor mudur?
Öyle olsa ilginç bir güç olurdu ve ne kadar güçlü kişi toplarsa kendi gücü de öylesine yükselmiş olurdu. :/
Düzenleme: Gerçi düşündüm de Cobra'yı öldürürken "Ok" kullanmıştı.
Gunko’nun Imu’nun kontrolünü anlık da olsa kırabildiği gösterilerek beklenen Figarland İsyanı’nın önü açıldı.Şimdi Garling de Imu’nun kuklası mı çıktı? @Kuroro
Bedenlerine girebiliyorsa güçlerini de alabilir kendine gibime geliyor.Muhtemelen Cobra'yı öldürürken Gunko'yu kullandı.
Ben onu kuyruğu gibi anlamıştım.Imu canavar formu öyle güçlü çıkacak ki kuyrukla adam harcayacak cinsten.Lucci bile Enies Lobby’de Luffy’i yakalamak için kullanmıştı.Japonların Kaibutsu diye tabir ettiği yaratık bu kısacası en azman olanı.Muhtemelen Cobra'yı öldürürken Gunko'yu kullandı.