Büyük Korsan Kaidou Salı saat 16:15'de #11 Dragon harekete geçmiş, kutsal toprakları yakıp yıkmış, Imu’yu çıldırtmış @Skywalker @Rebellious Dragon
Dragon harekete geçmiş, kutsal toprakları yakıp yıkmış, Imu’yu çıldırtmış @Skywalker @Rebellious Dragon
Mewtwo Salı saat 16:16'de #13 Gaban için Imu harekete geçiyor. Seri Sonu Sanji’de böyle olur mu? Gizli İçerik
kadir †. Salı saat 16:20'de #16 Teach'in de dahil olacağı büyük bir savaş geliyor. Oradan da hikaye sona doğru gidecek. Düzen bozuldu.
Teach'in de dahil olacağı büyük bir savaş geliyor. Oradan da hikaye sona doğru gidecek. Düzen bozuldu.
Sabaku No Gaara Salı saat 16:22'de #18 Gaban efsaneler içinde en formda olanı olabilir ha. garp en formda olandır diyordum şimdiye kadar ama kutsal ejderi eforsuz tokatlayan adam şimdilik önde. tabi sommer bir daha kalkıp gabanı indirmezse.
Gaban efsaneler içinde en formda olanı olabilir ha. garp en formda olandır diyordum şimdiye kadar ama kutsal ejderi eforsuz tokatlayan adam şimdilik önde. tabi sommer bir daha kalkıp gabanı indirmezse.
Mewtwo Salı saat 16:22'de #19 Sodex dedi ki: Sommers'ın işi bitmiş. Büyüksün Gaban reis. Genişletmek için tıkla ... 2 dkda paket oldu Amiral üstü Sommers Gizli İçerik
Sodex dedi ki: Sommers'ın işi bitmiş. Büyüksün Gaban reis. Genişletmek için tıkla ... 2 dkda paket oldu Amiral üstü Sommers Gizli İçerik
Haliax Salı saat 16:22'de #20 E hani yorumcular ortalığı birbirine katıyordu patlamalar çatlamalar çok da büyük bir şey yokmuş. Aziz milletim affetsin kandırıldık
E hani yorumcular ortalığı birbirine katıyordu patlamalar çatlamalar çok da büyük bir şey yokmuş. Aziz milletim affetsin kandırıldık