Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149 Spoiler Yorumları

Valla bazen aklimdan cikiyor serideki zamanin yavasligi :D neticede o zamanlar seride yeni cikan her korsan cok guclu diye tanitiliyordu keza Mihawk da benim gozumde oyle bir karakter. Beyazbiyik’tan bir farki yok. Rayleigh ile karsilastirilmasi ise mantiksiz biri korsanlar kralinin sag kolu olmus son adayi gormus biri ise siyaha boyanmis uzun kilic kullaniyor :)
Çelişki gibi... 🤔

İyi dövüştün Sommers. Güçsüz değildin rakibin çok güçlüydü. Huzur içinde yat.
Sommers'ın defansını kırmak için baya gerilip vurmasına rağmen kıramıyor burada. Sommers uykusunu alamadığı için handikaplı olduğunu da unutmamak gerek.

@Alpamis Gerilme ve kasılma form analizi gelir mi?

@Dattebayo..!

Usta ince kalemle çizmemiş, basbayağı kral haki. :D
Cilt baskısına bile bırakmamış görüyor musun? Sana gönlünü ferah tut diye boşuna demedik. Bu iş ayağını h.haki kaplı kara alevlerle sarmaya kadar gider

@Reiper Belli bir düzeyin altındaki saldırıların bazı karakterlere zarar veremeyecek olmasının zirve karakter kıyasında bir önemi yok. Üst düzey dövüşlerde alacakları darbeler savunmalarını delip geçecek. Şimdi bana ortalama bir çar vursaydı hiç hasar görmezdim diye kendini avutmayacak Kaido, BM. Oden'in Kaido'ya yaptığı tek bir üst düzey saldırının etkisi ortada. Boynuna saldırsa tek atacak. Bu seri iradesi (hakisi) güçlü olanın en tepeye çıkacağı seri. Geri kalan her şey birer araç sadece. Fiziksel güç, ırk, meyve gücü vs ne dersen de.

Cilt baskısına bile bırakmamış görüyor musun? Sana gönlünü ferah tut diye boşuna demedik. Bu iş ayağını h.haki kaplı kara alevlerle sarmaya kadar gider

@Reiper Belli bir düzeyin altındaki saldırıların bazı karakterlere zarar veremeyecek olmasının zirve karakter kıyasında bir önemi yok. Üst düzey dövüşlerde alacakları darbeler savunmalarını delip geçecek. Şimdi bana ortalama bir çar vursaydı hiç hasar görmezdim diye kendini avutmayacak Kaido, BM. Oden'in Kaido'ya yaptığı tek bir üst düzey saldırının etkisi ortada. Boynuna saldırsa tek atacak. Bu seri iradesi (hakisi) güçlü olanın en tepeye çıkacağı seri. Geri kalan her şey birer araç sadece. Fiziksel güç, ırk, meyve gücü vs ne dersen de.
@RedTeroR bunu beğenmedi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 21, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık