Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149 Spoiler Yorumları

Bölümün tek güzel yanı IM'unun Gunko içinde biraz şov yapma isteği. O da zaten Kral Kobraya ok ile saldırmıştı. Yani Gunkonun güçleriyle şov yapacak ve bizde IM'unun başka ne güçleri var diye düşünüp duracağız. Başka da birşey olmamış. Öyle bi hip yaptılar ki bölüm o hipi karşılamadı

Bölümün tek güzel yanı IM'unun Gunko içinde biraz şov yapma isteği. O da zaten Kral Kobraya ok ile saldırmıştı. Yani Gunkonun güçleriyle şov yapacak ve bizde IM'unun başka ne güçleri var diye düşünüp duracağız. Başka da birşey olmamış. Öyle bi hip yaptılar ki bölüm o hipi karşılamadı
Kobra’ya saldiran Gunko muydu acaba o sahneyi kafamda canlandiramadim simdi uzun sure gecmis

Bence brook ve brookun meyvesi çok epik bir şey çıkacak. Brook roger konusu açılınca bu isimde bir genç var diye hatırlıyorum diyordu ama , yeterince detay verilmemişti bambaşka bir olay vs. de olabilir.

Büyük ihtimalle Elbaf'ı himayeye almaktan bahsediyor. Askeri güce ihtiyaç var dediği devler olmalı.
Loki harici Elbaf'ta öyle ürkütücü bir savaşçı falan göremedik. Şu ana kadar şövalyelerin karşısına kim çıktıysa tekleyip geçtiler. Loki ile birlikte Dorry ve Brogy'i de sayarsak koskoca Elbaf'ta savaşabilecek kapasitede üç kişi var. Bu adada askeri güç falan yok geçsinler o işi. Sokaktan adam seçsinler daha mantıklı.

Kobra’ya saldiran Gunko muydu acaba o sahneyi kafamda canlandiramadim simdi uzun sure gecmis

IM saldırıyordu ama OK şeklinde atakla saldırdı. Gunko'nun gücü ile paralel şekilde. Belki kontrol ettiklerinin gücünü kullanabiliyordur . Herif Gunko'nun bedenine girmiş, gözü bile değişmiş sonuçta. Büyük ihtimalle de çok sayıda gücü olacak bu karakterin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 19, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık