Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1149 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imu nun Nerona hanedanından olabileceği söylenmişti. Bu yangını o çıkardıysa büyük Roma yangınını çıkaran İmparator Neron'a atıfta bulunmuş olabilir deniyor. Hababam sınıfına artı yazar.

1933'te alman millet meclisi yakıldığında hitler, bunu solcular yaptı deyip alelacele bir kararname yayınlatmış ve hak hukuk adalet tanımadan tüm muhaliflerin içinden geçmişti. imu'nun da bir tiran olduğunu düşünürsek, yangını imu çıkarttıysa eğer bu bir hitler referansı olabilir ama nero olayı çok başka.

imparator nero, hem yahudilerin hem de hristiyanların sevmediği bir imparatordu. filistin bölgesinde yahudileri katletmiş ve hristiyanlık için aziz olarak kabul edilen kişileri öldürtmekle kalmayıp hristiyanlara da zor günler yaşatmıştı. bu yüzden de roma imparatorluğunda hristiyanlık resmi din olup hristiyanlar güçlendikten sonra nero hakkında yazan tarihçiler, nero'yu insanlık düşmanı rezil bir insan olarak göstermek için roma'yı yaktığına dair iddialar ortaya attılar fakat nero döneminde roma'da geniş çaplı bir yangın çıkmış olsa da şehri, imparator nero'nun yakmış olma ihtimaliyle hazreti şaban'ın yakmış olma ihtimali aynı.

Son düzenleme:
imu'nun karbon temelli bir yaşam formu olduğunu düşünmüyorum açıkçası. tanrı şövalyeleri ile yaşanan savaş sırasında jinbei, düşmanlarının vücudunda bulunması gereken suyu hedefleyerek saldırılar yapmadığı için tanrı şövalyelerinin imu'dan aldıkları güçle insanlıktan çıktıklarını ve bambaşka bir yaşam formuna dönüştüklerini düşünüyorum çünkü karbon temelli yaşam formları için su olmazsa olmaz ve jinbei'nin bir şekilde saldırabilmesi lazımdı bu varlıklara. bu yüzden de cinsiyetini türünü falan geçtim, dünya dışı bir varlık bence imu.

1933'te alman millet meclisi yakıldığında hitler, bunu solcular yaptı deyip alelacele bir kararname yayınlatmış ve hak hukuk adalet tanımadan tüm muhaliflerin içinden geçmişti. imu'nun da bir tiran olduğunu düşünürsek, yangını imu çıkarttıysa eğer bu bir hitler referansı olabilir ama nero olayı çok başka.

imparator nero, hem yahudilerin hem de hristiyanların sevmediği bir imparatordu. filistin bölgesinde yahudileri katletmiş ve hristiyanlık için aziz olarak kabul edilen kişileri öldürtmekle kalmayıp hristiyanlara da zor günler yaşatmıştı. bu yüzden de roma imparatorluğunda hristiyanlık resmi din olarak güçlendikten sonra nero hakkında yazan tarihçiler, nero'yu insanlık düşmanı rezil bir insan olarak göstermek için roma'yı yaktığına dair iddialar ortaya attılar fakat nero döneminde roma'da geniş çaplı bir yangın çıkmış olsa da şehri, imparator nero'nun yakmış olma ihtimaliyle hazreti şaban'ın yakmış olma ihtimali aynı.
imu'nun karbon temelli bir yaşam formu olduğunu düşünmüyorum açıkçası. tanrı şövalyeleri ile yaşanan savaş sırasında jinbei, düşmanlarının vücudunda bulunması gereken suyu hedefleyerek saldırılar yapmadığı için tanrı şövalyelerinin imu'dan aldıkları güçle insanlıktan çıktıklarını ve bambaşka bir yaşam formuna dönüştüklerini düşünüyorum çünkü karbon temelli yaşam formları için su olmazsa olmaz ve jinbei'nin bir şekilde saldırabilmesi lazımdı bu varlıklara. bu yüzden de cinsiyetini türünü falan geçtim, dünya dışı bir varlık bence imu.

Oda bu tarz hesaplar yapan biri değil. Oda ne anlar karbondan.:D

Ben ilk IMU'nun formunu gördüğümde aklıma Örümcek Adam'daki Venom'un formu olan simbiyot gibi bir şey olabileceğini düşünmüştüm. Niyeyse acayip benzettim. Sabo saldırdığında bir anda diğer formu çıkıp savuşturdu gibi.
-Her ikisi de gizli, karanlık ve sinsi bir güç odağı gibi. Görünürden çok görünmeyen taraflarıyla tehditker.
-Başkaları üzerinden hareket eder ikisi de. Doğrudan değil, dolaylı kontrol aracılığıyla güce ulaşırlar.
-Kaos, hükmetme ve egemenlik takıntısı
-Kimlik silme, bastırmalar mevcut
Tematik bi paralellik var gibi.
Bakalım 1 yıla çıkar herhalde sırrı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık