EroSennin Pazar saat 18:38'de #2 Shamrock istifa edip dövmeden kurtulmak için koluna çizik attırmış diye yorumladık.
Baryshx Pazar saat 18:41'de #3 Çöp Pisu'yu HxH ile tanımlamayın lütfen. Yine sosyal medya çöplerinin saçmalıkları ile tahminlerde mi bulunacağız?
Çöp Pisu'yu HxH ile tanımlamayın lütfen. Yine sosyal medya çöplerinin saçmalıkları ile tahminlerde mi bulunacağız?
Sid Pazar saat 18:43'de #4 Gif: kan var, vahşet var, kesik kollar var. Bölüm: Brook gunkoya "genç hanım bana vuruyorsunuz kanımı akıtmak için ama kanım yok ki yohohoho, kolumu çıkardınız geri taktım yohohoho"
Gif: kan var, vahşet var, kesik kollar var. Bölüm: Brook gunkoya "genç hanım bana vuruyorsunuz kanımı akıtmak için ama kanım yok ki yohohoho, kolumu çıkardınız geri taktım yohohoho"
Lao-G Pazar saat 19:43'de #6 Adam Dragon u unuttu resmen ya da gücü son olarak açıklanan en güçlüsü kuralı gereği Shanks tan bile sonra gösterecek.
Adam Dragon u unuttu resmen ya da gücü son olarak açıklanan en güçlüsü kuralı gereği Shanks tan bile sonra gösterecek.
kadir †. Pazar saat 20:05'de #7 1148 bölüm olmuş, Dragon gözükür artık, tam zamanıdır. Gizli İçerik Son düzenleme: Pazar saat 23:18'de
Ulkiora Pazar saat 23:50'de #8 En fazla Gunko Brok'un kolunu koparmıştır. Brok kolunu geri takar zaten.
Dracule Mihawk Dün 00:39 da #9 Bu brutal durumu ancak ama ancak orada Zoro, Loki ve Gaban yapabilir. Diğerleri onlar kadar vahşi değil. Gabandan da şüpheliyim.
Bu brutal durumu ancak ama ancak orada Zoro, Loki ve Gaban yapabilir. Diğerleri onlar kadar vahşi değil. Gabandan da şüpheliyim.