Burgess'i Blackbeard öldükten sonra Marco gibi kalanların başında görmek nasip olur mu be...Kolayı var usta ölsün söz sadece 2 gün göbek atarım sonra söz konusu bile yapmam
Burgess'i Blackbeard öldükten sonra Marco gibi kalanların başında görmek nasip olur mu be...Kolayı var usta ölsün söz sadece 2 gün göbek atarım sonra söz konusu bile yapmam
Allah yazdıysa bozsunBurgess'i Blackbeard öldükten sonra Marco gibi kalanların başında görmek nasip olur mu be...
Evet.Bu hafta ara mı var?
Seni kınıyorum ama bende istemem marcoların başında olmak neymiş düşuncesi bile hoş değil.Allah yazdıysa bozsun
Aslında hep böyle değildi. Hatta eski arclardan bazıları o kadar kısa ve eğlenceliydi ki tadı damağımızda kalıyordu.Yani siz ve site olmazsa hiç one piece ilgim alakam olmuyacak yani hikayeyi sırf ana karakter dövüş kazansın diye eğip bükersen olacağı bu.Şimdiden söyleyeyim hep böyleydi diyeceksiniz evet böyleydi başlarda fazla umursamıyordum hikaye anakarekterin etrafında bu kadar dönmüyordu.Şuan bölümü okumadan söylebilirimki tayfadaki karakterleri işlemediği için bölümler takılıp kalıyor zevk vermiyor.İnsanların yazdığı one piece teorileri daha iyi emek ve bir yerlerde kafa yormuşluk var.Bu serinin finali sunum açısından teorilere bile yakının dahi geçemiyecek oldu bittiye getirecek kesin.
Foxy nin arc bile bundan iyi en azından eğlenceliydi ;(Aslında hep böyle değildi. Hatta eski arclardan bazıları o kadar kısa ve eğlenceliydi ki tadı damağımızda kalıyordu.
Herife ne olduysa Dressrosa arcta bu kadar uzatmaya başladı. Ben dahil birçok kişi Dressrosa'dan sonra soğumuştur seriden.
Arabasta ve Skypiea arclarından aldığım keyifi hiçbir arcta almadım ben mesela.
Şu sandıkta sıkışan yeşil saçlı dayının olduğu yerleri de es geçmeyelim :dFoxy nin arc bile bundan iyi en azından eğlenceliydi ;(
O sandıklı dayı ile Buggy nin filleri vardı, mangada yok diye hatırlıyorum ama yanlışsa düzelt filler olması lazım. O bölümler bile efsane djdjdjdjdjŞu sandıkta sıkışan yeşil saçlı dayının olduğu yerleri de es geçmeyelim :d