Önceden olsa luffy ve tayfası zorlanmaz derdim ama bu saatten sonra kale direklerinden bile tek yer bu tayfa.
Yonkou diyince rogarın tayfa ve Shanks tayfa geliyor bunlar çapulcu tayfa yonko diye geçiyor Luffy zoro sanji dışında herkes pert hele jimbe bu hala düşmesi madara resmen . Bi kerede korkutan tayfa olsun ya çok baydı artıkÖnceden olsa luffy ve tayfası zorlanmaz derdim ama bu saatten sonra kale direklerinden bile tek yer bu tayfa.
Dosta korku düşmana güven veren bir tayfa var şu ara.Yonkou diyince rogarın tayfa ve Shanks tayfa geliyor bunlar çapulcu tayfa yonko diye geçiyor Luffy zoro sanji dışında herkes pert hele jimbe bu hala düşmesi madara resmen . Bi kerede korkutan tayfa olsun ya çok baydı artık
Eğer kutsallar üstde de dendiği gibi cocukları kaçırabilirseler hem bahsedilen büyük savaşın fitili ateşlenir, hem de elbaf tıpkı egg head gibi bizi dünya hükümeti ile yaşanacak savaşa hazırlar. Elbaf bi 15-20 bölüm daha sürüp sonlanacaktır gibime geliyor.Time skip sonrası:
Punk Hazard: 42 bölüm
Dressroza: 102 bölüm
Zou: 23 bölüm
Whole Cake Island: 78 bölüm
Wano: 149 bölüm
Egghead: 68 bölüm sürdü.
Elbaf'ta 21 bölüm oldu. En önemlileri dressroza ve wano'ydu. Oda giderek artırmış. Elbaf wano'dan uzun sürebilir. En az 150 bölüm desek daha 130 bölüm var. Yılda ortalama 30-35 bölüm çıkıyor. 4 sene daha Elbaf devam edicek gibi. Üzerine BB savaşı, raftel ve son savaş. Temiz bi 10 senesi daha vardır op bitmesi için.
Wano gibi bir arc daha yazacağını zannetmiyorum en fazla 90-100 bölüm olur benceTime skip sonrası:
Punk Hazard: 42 bölüm
Dressroza: 102 bölüm
Zou: 23 bölüm
Whole Cake Island: 78 bölüm
Wano: 149 bölüm
Egghead: 68 bölüm sürdü.
Elbaf'ta 21 bölüm oldu. En önemlileri dressroza ve wano'ydu. Oda giderek artırmış. Elbaf wano'dan uzun sürebilir. En az 150 bölüm desek daha 130 bölüm var. Yılda ortalama 30-35 bölüm çıkıyor. 4 sene daha Elbaf devam edicek gibi. Üzerine BB savaşı, raftel ve son savaş. Temiz bi 10 senesi daha vardır op bitmesi için.
LokiAcaba diyorum güç güç meyvesi uyanisinda karşıdakinin gücünü temas ile emebilir mi?? Bu sayede bb' ye çok faydalı olur..
Kuzan- Zoro
Yagmur- sanji
Burgess- jinbei?
Lafitte- nami
Augur- usopp
Devon- Robin
Doc Q- choppy
Vasco- brook
Pizarro- franky
Sanjuan- adam bitti luffy tayfaya birini bulmalı