Bayıltamamış bu arada. Hemen konuşmaya başlamış. Luffy bayıltmış diyorsan, Apoo da Luffy'i bayılttı demek zorundasın.Hafif vurmuş bayıltmak için ama Loki ölüyormuş.

Bayıltamamış bu arada. Hemen konuşmaya başlamış. Luffy bayıltmış diyorsan, Apoo da Luffy'i bayılttı demek zorundasın.Hafif vurmuş bayıltmak için ama Loki ölüyormuş.
Usopp vursaymış bari ortamlarda en güçlü devi tekledim falan diye anlatırdı millet de gerçek sanırdı..Madem tek darbeye gidecek Chopper yapıştırsaydı bir tane.
Hemen ayıldıysa anlık bayıltmıştır. Ama benim anladığım bayıltmış alın bunu iyileştirin demiş. Tedavi edildikten sonra ayılmış.Bayıltamamış bu arada. Hemen kalkmış. Lufyf bayıltmış diyorsan, Apoo da Luffy'i bayılttı demek zorundasın.Şah Mat.. @kekomancer
![]()
Başından beri öyle olduğu düşünülüyordu zaten.Aşırı tahmin edilebilir..babası Elbaf'a yamuk yaptığı için öldürmesi.
Ben o yüzden öyle yorumladım, başka bir şey de çıkabilir. Loki'yi öldürecektir de meşru müdafaa göstermiştir, olabilir.Başından beri öyle olduğu düşünülüyordu zaten.Aşırı tahmin edilebilir..
Dragon geleceği bölümü mesajına gizlemiş bakın. 1500. bölüm diyor...Gaz verdiği bölüme bak, açın Detective Conan okuyun daha iyi. O da 1500 küsur bölüm.![]()