@ch3rlo Loki'ye suç atmışlar belli ki. Kinslayer diye dışladılar adamı bunun yüzünden. Bakalım altından Shamrock ve Shanks biraderler çıkacak mı? ?
Loki reis Luffy'den küsküyü yiyince '' gerçekten onu öldürmek istiyorum'' demiş diye yorumladım. Ya da Shamrocka

Shanks nefes aldığı her süre eksi yemeye mahkum ki zaten.Suçsuz yere 6 yıl yattıysa Shanks eksi yer.
Shanks reis eksi yemez , yedirir.Suçsuz yere 6 yıl yattıysa Shanks eksi yer.

En azından nefes alıyorum , xebec gibi tahtalı köye mi gideydim. - leri çarpıştırır + ederiz , bekle beni yıldızımın parlayacağı zamanlar çok yakınShanks nefes aldığı her süre eksi yemeye mahkum ki zaten.

6 yıl zincire bağlı yaşıyorsun, neden? Bir yanlış anlama sebebiyle. Bu senaryoda Loki ne yapsa yeridir.Shanks reis eksi yemez , yedirir.
Yakaladı diye eksi yemez reis. Rica etmiştir Elbaflı kankileri o da yakalamıştır. Ya da Gaban reis rica etmiştir. Büyük abisini kırsa mıydı . Kırsa '' büyüklere saygısızlık yaptı'' derdiniz bu sefer![]()
![]()
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker.Suçsuz yere 6 yıl yattıysa Shanks eksi yer.