Hayal kırıklığına uğrayanlar sokağına döndü iyice 1040 spoiler bölümü.
Gözyaşı selini aşıp diğer yorumları okuyacağım derken denizleri yüzerek aşan Ray'e döndüm.Hayal kırıklığına uğrayanlar sokağına döndü iyice 1040 spoiler bölümü.
Gaban’ın verdiği rahatsızlık @II. Invictus @KuroroGözyaşı selini aşıp diğer yorumları okuyacağım derken denizleri yüzerek aşan Ray'e döndüm.
Aynı rahatsızlığı Sanji'de veriyor...
Elbaf’ta tavşan avı yapmayı mı organize edecekler? Sanki sonda ona ima ediyor. Bu çöp kutsallar nasıl dev avlayacak? Şövalyeler hariç alayı tırt.Geniş özet nerede kaldı? Hangi güçler neyi ertelemeye çalışıyor? Stephen Paul'ın çevirisi bile kurtaramaz bi Japonu yakalar çevirtirim.
Bu Shamrock kendimi kanıtlayayım derken rezil edecek her şeyi. Dışarıda denizcilerin sağladığı savunma içerde de Gorosei temsilcisi olmadan tavşan avı mı olur? Bin yıllık geleneği ayaklar altına aldı.Elbaf’ta tavşan avı yapmayı mı organize edecekler? Sanki sonda ona ima ediyor. Bu çöp kutsallar nasıl dev avlayacak? Şövalyeler hariç alayı tırt.
Benim de aklımda öyle geri zekalıca bir neden vardır diye geçiyordu. Ripley de Luffy'e o beyaz formu görmek istediğini söylemişti. Gaban da keşfetmek hobim demişti, belki hikayesini duyduğu Nika'yı kanlı canlı görmek istemiştir. Yine saçma, ama gücünü test etmesinden birazcık daha mantıklı olacaktır.Gaban'ın anlamsız test muhabbetinin altında yatan şey Joyboy'un hikayesinden etkilenmesinden ötürü uyanış formunu dünya gözüyle görme hevesinden kaynaklanıyor olabilir mi @William cutting