Katarsa gel o zaman kes raconunu. Page One ve Ulti'nin ona katılacağı kesin değil. Ulti Kaido'ya bile laf atıyordu Yamato'ya mı saygı duyacak? Başına buyruk tipler bunlar.Adam iki bölüme Page One ve Ulti’yi orduya katacak, sen ne anlatıyon be abi?
Katarsa gel o zaman kes raconunu. Page One ve Ulti'nin ona katılacağı kesin değil. Ulti Kaido'ya bile laf atıyordu Yamato'ya mı saygı duyacak? Başına buyruk tipler bunlar.Adam iki bölüme Page One ve Ulti’yi orduya katacak, sen ne anlatıyon be abi?
Left hand of the Pirate King
Legendary Figure
Equal to Roger and Rayleigh
orijinal çizimde böyle değil ortaya fake çizimler atıyor twitçiler.Vay vay vay
![]()
Tüm sırrı bozdun usta.orijinal çizimde böyle değil ortaya fake çizimler atıyor twitçiler.
daha okumamıştım dedim noluyo ...Tüm sırrı bozdun usta.
Tüm sırrı bozdun usta.
Bu adamlar serinin ne olursa olsun zirvesindeki adamlar ve eminim prime dönemlerinde karşılarına WB haricinde çıkabilecek kimse yok. En basitinden Rayleigh Kuja Adasına adım attığı gibi Karasakal’ın ne irkildiğini görmemek imkansız.Binbir zorluktan kastın ne usta, BMden çaldılar, fırtınadan dolayı Şikiyle savaşmadılar, WByle desen Gaban çol çocukla eşleşti, en fazla yaz adasından kiş adasına geçerken üşüyüp kış gribi olmuşlardır, başka yaşayacakları zorluk yok.
Buggynin dediği gibi KK olmak için savaşmaya gerek yok, OPu bul yeter.