Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1137 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devlerin savaşçı bir topluluk olduğunu düşünecek olursak Kral Herald devlerin profiline uygun biri değil. Loki savaşçı kimliğine daha uygun bir profil. Anlamadığım nokta devler Kral Herald’ı neden destekledi? Hükmettiği toplumun yaşantı tarzından uzak bir kralı kim neden desteklemek ister ki? Adam boynuzlarını bile kırmış.

Acaba devler gerçektende o savaşçı olan ruh hallerini kayıp mı ettiler? Loki hariç devler hükümetin boyunduruğu altına girmek istiyorsa Elbaf gerçektende hükümete bağlanabilir. Loki muhtemelen meyvenin Kral Herald gibi barış yanlısı birisinin yemesini istemiyordu. Çünkü Kral Herald’ın meyveyi yemesi devlerin iyice barışçıl bir topluma dönüşmesine neden olacaktı ki Loki bunu istemiyordu. Loki’ye göre Elbaf savaşçı bir toplum olma özelliğini kaybedecekti.

ARKANDAYIZ LOKİ!

Son düzenleme:
Oda Hasır Şapka muhabbetini iyice unuttu, önceden Hazine diye bir değeri vardı. Shamrock araklasa şu şapkayı da ortalık bir karışsa.

Kutsal şövalyeler pantolon giymemek için pelerin takıyormuş :) bu ne saçmalık arkadaş adamlar ya kafasında fanusla dolaşıyor yada pantolonsuz. :)

Bu kadar zaman Elbaf için mabatlarını kaldırmayan Gorosei (İm) ve Kutsal Şövalyeler :artiz:
İki tane fedaiyi bizimkiler oradayken mi göndermeyi akıl ettiler:artiz:
Herhalde şamar oğlanına dönsünler diye gönderildi
Koca Kaido'nun looney toons karakterine döne döne dayak yediğini gördükten sonra
Ciddiyetle takip edemiyorum...
Ooo kutsal şövalyeler:eek: değil de
Kutsal Damacanalar:oleyo: olarak bakmaktan kendimi alamıyorum:artiz:

Bu kadar zaman Elbaf için mabatlarını kaldırmayan Gorosei (İm) ve Kutsal Şövalyeler :artiz:
İki tane fedaiyi bizimkiler oradayken mi göndermeyi akıl ettiler:artiz:
Herhalde şamar oğlanına dönsünler diye gönderildi
Koca Kaido'nun looney toons karakterine döne döne dayak yediğini gördükten sonra
Ciddiyetle takip edemiyorum...
Ooo kutsal şövalyeler:eek: değil de
Kutsal Damacanalar:oleyo: olarak bakmaktan kendimi alamıyorum:artiz:
Bunca zamandır neden saldırmadılar? 1- Büyük korsan kaptanlar ortalıkta yoktu ve onların riskini almak istemediler. 2- Ennies Lobyi koruyan devler terk etti. 3- Shanks kendini Elbaf üstü gösterdi böylece Elbaf Yonkounun izinde olunca risk almak istemediler. 4-Luffynin Joyboyu çok büyük tehdit etmeye başladı 5- Belkide Figarland Gorosei olunca plan devreye girdi. 5 farklı teori var

Elbafta çok kalmayın diyen silüet belki de tüm bu durumları biliyordu ve çıkmazdan kaynaklı yeni felaketler de dopar diye hasır şapkaları fazla kalsın istwmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık