Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1132 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökkuşağı köprüsü olabilir (bkz: Bifrost). Bifrost ile diyarlar arası yolculuk yapılır ve tanrı heimdallr bifrost'un bekçisidir. Eğer ki heimdallr seriye dahilse bu bizimkileri bekleyenin heimdallr olduğuna işaret olabilir. Çünkü Heimdallr İskandinav mitolojisinde heryeri görebilen bir tanrı olduğu söylenir. Hikayemizin şuan en büyük hype'larından olan lokiyi ragnarok sırasında öldüren Heimdallr'dır. (kendisi de bu mücadele de ölür.)

Hikayemizin sonunda büyük bir savaş olacağı belli birşey. Ragnarok yani ( Dünyanın sonunu getiren büyük savaş). Ve mitolojiye göre Ragnarok'un başladığını Heimmdallr büyük borusu Gjallarhorn'u üfleyerek duyuracaktır. Loki'nin asıl düşmanı Heimmdallr olabilir. Hatta çok daha büyük bir teori ile geleyim ; Heimmdallr Shanks olabilir. Shanks'ın yüksek gözlem hakisi, geleceği görmesi, olup olmayacak yerlerden çıkması ve loki ile bir mevzusunun olması ihtimali bana bu düşünceye kapılmama sebep oldu. Kendisinin bir kolu olmaması bana TYR'i anımsatıyor onu da söyleyeyim.

1.si bifrost da 2.de ki ripley abla ne alaka ? Ay dan gelen insanlar mı anlatılıyor ki ? Öyle olsa eneli koyardı, 2.görele anlam veremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık