Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1131 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 6 yıldır bağlı. Wano mapushanesi ayarında antrenman yapacağı bir tarife de mevcut değil. Niye 6 sene önce verilen ödül bu kadar gündem ediliyor anlamadım. Kondisyonunun düşmesi lazım aksine.
Luffy ve Kid Udon’da zincirli güçlenmişti.Loki 6 senede Shanks’ten daha fazla bile güçlenmiş olabilir :D bir salsalar belli olur.

Mevzu ne la. Lütfü demişsin nikadan kurtulduk mu .d
G4 ile saldırmış, resimleri yanlış görmediysem önce kucağına oturuyor Loki'nin laflıyorlar vesaire sonra Loki laf yapmaya başlıyor Shanks'a falan bizim lütfü de sinirlenip g4'e geçip saldırıyor ama ıskalıyor.

O değilde tüm bölümü anlattım ha sana hiç bakmana gerek kalmadı xD

Luffy ve Kid Udon’da zincirli güçlenmişti.Loki 6 senede Shanks’ten daha fazla bile güçlenmiş olabilir :D bir salsalar belli olur.
Zincirli ? Sabahtan akşama taş taşıdır ekmek fişi için, üstüne çiçek dede hali tekniği öğretti antrenman yapma fırsatı oldu luffy nin. Öyle mapusa can gurban, ID gibi hücrede beklemediler ki.

G4 ile saldırmılış, resimleri yanlış görmediysem önce kucağına oturuyor Loki'nin laflıyorlar vesaire sonra Loki laf yapmaya başlıyor Shanks'a falan bizim lütfü de sinirlenip g4'e geçip saldırıyor ama ıskalıyor.

O değilde tüm bölümü anlattım ha sana hiç bakmana gerek kalmadı xD
Anlat diye sordum ya okumak istemiyorum sen daha güzel özetliyon zaten.

Hem lokinin kucağına oturup hem de saldıran luffy i kınıyorum. Nika çok bozdu çocuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık