2 kardeş kavga ederken abilik yapıp ayırmaya bile yeltenmemiş, wbnin yatacak yeri yoktu derdim ama denizci kardeşlerimiz çözdü o işiBigmom bile Kaido'yu kardeşi olarak görüyordu len WB niye dalsın adama Oden'den fazla kardeşlik yapmıştır WB'ye![]()
2 kardeş kavga ederken abilik yapıp ayırmaya bile yeltenmemiş, wbnin yatacak yeri yoktu derdim ama denizci kardeşlerimiz çözdü o işiBigmom bile Kaido'yu kardeşi olarak görüyordu len WB niye dalsın adama Oden'den fazla kardeşlik yapmıştır WB'ye![]()
Shanks durdurmasa Wb'yi arkadan vurmaya geliyordu reis ne kardeşiBigmom bile Kaido'yu kardeşi olarak görüyordu len WB niye dalsın adama Oden'den fazla kardeşlik yapmıştır WB'ye![]()
Sen bu olaydan sonra WB fanlığını bırakmamış mıydın? Şimdi Kaido'ya dalmamasını savunuyorsun.Bigmom bile Kaido'yu kardeşi olarak görüyordu len WB niye dalsın adama Oden'den fazla kardeşlik yapmıştır WB'ye![]()
Reis yatmadı zaten ayaktaydı olum ne yaşıyorsun sen xD2 kardeş kavga ederken abilik yapıp ayırmaya bile yeltenmemiş, wbnin yatacak yeri yoktu derdim ama denizci kardeşlerimiz çözdü o işi
Bunlar bir takım söylentiler sadece.Shanks durdurmasa Wb'yi arkadan vurmaya geliyordu reis ne kardeşi
Konu ben miyim ?Sen bu olaydan sonra WB fanlığını bırakmamış mıydın? Şimdi Kaido'ya dalmamasını savunuyorsun.
Dikkat dağıtıp hamle yapmaktan haberin yoksa Law ne yapsın.katılıyorum. Ayrıca bence Law daha boş bir karakter. Kaido ile savaşta adama kaya fırlatıyordu:
Dahil olmayayım diyordum da Marco'nun yorum artık tetikledi. Law tek yemezdi. Zaten Kid'in aptallığı filoya yönelmesi. Law asıl tehdit dışına çıkmazdı. Ve her türlü bahse varım Karasakalla ne kadar sürdüyse aynı süre ile verilmiş dövüş olurdu.Kid yerine Law olsaydı o da tek yiyecekti. Shanks ayrı bir adam. Öyle Karasakal ile kapışmaya benzemez bu.
Caydırıcılığın Wb'den daha yüksek usta aynı anda 3 soru cevapladın ben seninle tartışamam muhtemelenReis yatmadı zaten ayaktaydı olum ne yaşıyorsun sen xD
Bunlar bir takım söylentiler sadece.
Konu ben miyim ?
O zaman dalmamasını eleştirmiştin bildiğimiz WB dalardı falan demiştin. Şimdi savununca garipsedim.Konu ben miyim ?
mezara ayakta gömdülerse sıkıntı yok, sağ olasın su serptin yanan yüreğime .3Reis yatmadı zaten ayaktaydı olum ne yaşıyorsun sen xD
gitme üstüne adamın, yaşlandıkça sempatisi arttı wbyeO zaman dalmamasını eleştirmiştin bildiğimiz WB dalardı falan demiştin. Şimdi savununca garipsedim.
Klasik bir garpçı yanılgısı yaşamışsın normal karşılıyorum WB'yi her zaman Garp denen çöpe karşı savunurum o zamanlar da savunuyordum.O zaman dalmamasını eleştirmiştin bildiğimiz WB dalardı falan demiştin. Şimdi savununca garipsedim.
Yüreğini dara düşüren başka konular varsa onları da yaz hallederizmezara ayakta gömdülerse sıkıntı yok, sağ olasın su serptin yanan yüreğime .3