Bu saatten sonra Bellamy=Kid
tek yiyenler lobisi .

Ben karşılaştırmadım @Whitebear D karşılaştırdı. İçinizdeki haini afaroz edin bence.Beyazsakal ile Kid'i karşılaştıran gitsin arka sokakları izlesin.bu nasıl bir iş. Birinin dünyanın en güçlü adamı ünvanı diğerinin en kısa süre de tek yiyen 3 milyarlık adam ünvanı olacak
: . Montana ne içiyorsan söyle ben istiyorum ondan
![]()
kuzeni yazmıştır kendisi yapmaz öyle şeylerBen karşılaştırmadım @Whitebear D karşılaştırdı. İçinizdeki haini afaroz edin bence.
Ben WB’nin tekerlekli sandalyedeki haliyle karşılaştırdımBen karşılaştırmadım @Whitebear D karşılaştırdı. İçinizdeki haini afaroz edin bence.
İngiltereli ve Berkcan Güven fanı o. Fazla güvenmeyin.kuzeni yazmıştır kendisi yapmaz öyle şeylerHer kuzenin kalbin de wb nefreti yatar .
Kid vs ShanksBu saatten sonra Bellamy=Kidtek yiyenler lobisi .
Oden ve bebeklerinden bahsettim usta hani gemisinde doğan bebeklerUsta adam kendine ihanet eden Squard'ı bile affetti daha ne kadar hassasiyet gösterecek? MF'ye onunla gelen oğullarıda işin ucunda ölüm olduğunu biliyordur.
Kid yerine Law olsaydı o da tek yiyecekti. Shanks ayrı bir adam. Öyle Karasakal ile kapışmaya benzemez bu.Kid tek yedi ama Shanks gibi bir adamdan tek yedi. Buradan Shanksçı camiaya sesleniyorum. Kid'e atılan her taş dolaylı olarak Shanks'a da atılıyor maalesef. Dikkatli olalım ve bu oyuna gelmeyelim. Shanks hiç açık vermediği için dövdüğü adamları itibarsızlaştırıyorlar. Amiral seviyesine (3 milyar) denk adamı teklediği için Shanks övmek yerine Kid gömüyorlar....
6 yaşında WB’de döver.Tekerlekli sandalyeden Kid’i döver
Big Mom mevzusunun Kid’le alakası yok. Neredeyse bütün işi Law ve bombalar yaptı.
siz aynı taraftaysanız Kid'in taşınmadığı kesinleştiKid Law'ın galibiyetine ortak olup 3 milyar ödülü kaptı. En hak edilmeyerek alınan ödül budur.