King 1 Eki 2024 #32 Feitan dedi ki: Kedinin King'den güçlü olduğu bilimsel olarak onaylandı. Bilim yalan söylemez. Genişletmek için tıkla ...
Feitan dedi ki: Kedinin King'den güçlü olduğu bilimsel olarak onaylandı. Bilim yalan söylemez. Genişletmek için tıkla ...
nephie 1 Eki 2024 #37 Chopper niye illüzyona yakalanmamış ki. Onu anlamadım ben. Hayvanlarda işe yaramıyor mu ki? Öyle olsa kedi nasıl dışarı çıkmış?
Chopper niye illüzyona yakalanmamış ki. Onu anlamadım ben. Hayvanlarda işe yaramıyor mu ki? Öyle olsa kedi nasıl dışarı çıkmış?
Luffy 1 Eki 2024 #38 Oda: "Şimdi devamlı konuşuyorlar. Güneş tanrısı aşağı güneş tanrısı yukarı. Al sana bir güneş tanrısı, al sana bir güneş tanrısı daha."
Oda: "Şimdi devamlı konuşuyorlar. Güneş tanrısı aşağı güneş tanrısı yukarı. Al sana bir güneş tanrısı, al sana bir güneş tanrısı daha."
DenizinŞövalyesi 1 Eki 2024 #39 Biz de illüzyondayız, one piece diye başka bir şey okuyoruz kaç bölümdür. Luffy hâlâ Kaido ile dövüşüyor olabilir, sandıkları terk etmeyelim
Biz de illüzyondayız, one piece diye başka bir şey okuyoruz kaç bölümdür. Luffy hâlâ Kaido ile dövüşüyor olabilir, sandıkları terk etmeyelim
Whitebear D 1 Eki 2024 #40 Luffy G5 açınca sahte güneş tanrısı https://twitter.com/i/web/status/1830922658172535063