Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1128 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu adam artık ölmeli ve buradan itibaren serinin devam edemeyeceği falan açıklanmalı. Böylece efsane olarak anılabilir.
Bu şekilde devam edemeyeceği çok belli. Seriyi rezil rüsva etti kimse bi sonraki bölümü merak etmiyor. Hafıza problemi mi vardır yoksa işine mi gelmiyor ama daha 300-400 bölüm önceden kalma şeyleri bile açıklayamadı. Çok merak ediyorum yabancı okuyucular ne düşünüyor acaba. Resmen dalga geçiyor artık.

Bu bölümlerin seride geldiğimiz noktada saçma geldiğinin farkındayım benimde düşüncem o yönde daha işlenmesi gereken bir çok konu ve karakter var. Seri bittiğinde hepsinin hakkını muhtemelen veremeyecek ama sırf şu bölümden veya bölümlerden dolayı Oda'nın ölmesini istemek veya 27 senelik One Piece hikayesinin hiç güzel bir hatırası veya katkısı yokmuş gibi aşağılamak bana abartı geliyor. :bilmem:

Son düzenleme:
Bence bu adam artık ölmeli ve buradan itibaren serinin devam edemeyeceği falan açıklanmalı. Böylece efsane olarak anılabilir.
Bu şekilde devam edemeyeceği çok belli. Seriyi rezil rüsva etti kimse bi sonraki bölümü merak etmiyor. Hafıza problemi mi vardır yoksa işine mi gelmiyor ama daha 300-400 bölüm önceden kalma şeyleri bile açıklayamadı. Çok merak ediyorum yabancı okuyucular ne düşünüyor acaba. Resmen dalga geçiyor artık.
Altina imzami atarim

Şaka olsun diye yaptığım yorum doğru çikti lanet girsin 🤦

Abicim 1100 küsür bölümdür One Piece takip etmişsiniz şu adamın tarzına hala alışamamışsınız insanlar istiyor ki arc başları direk marineford gibi olsun. Abi her arc ilk başları böyle ki ben de bu yüzden misal big mom arcı başlarken seriye ara verdim wanoda da çünkü başları sarmıyor adam çok ufak, çok basit ve çok da gerekli olmayan hikaye parçaları yazıyor çok keyifli olmasa da ama genel One Piece arclarının başlangıcı için doğru olan bir başlangıç yapıyor. İnsanlar istiyor ki ilk bölümden ya fight çıksın ya yonkou devrilsin ya işte lore açıklansın Joyboy görelim vs. 1100 küsür bölüm okuyan adamın beklentisi bu olmamalı en azından, şu arc girişi aşamasında sonra gelip herkes Oda sövüyor ve bu bana çok saçma geliyor.
serinin bitmesine şu kadar yıl kaldı diyip , bir mc karakterini seri de en yüksek mevkii olan imparatorluk mevkisine getirip saçma sapan durumlara sokarsan ben 2000 bin sayılık bir seri de olsa eleştiririm. Meyve olarak en güçlü meyveyi elde etmişsin, haki seviyesin de Kaido gibi bir adama kafa tutup indirmişsin bir zahmet kedi köpek kovalatma her arc başı aynı teraneler,adanın saçma sapan canavarları bizimkileri kovalar bizimkiler döver söver üstüne ne hikmetse her arc tayfa ayrı düşerler. Geçin kardeşim bu savunma işlerini. İmparator indirip yerini almışsın 3 tane yol kitabesini almışsın hemen 4. nerede nasıl elde edilir yanık izli adam kimdir bize bunların alt yapısını ver saçma sapan lego kale yeni bir güneş tanrısı gibi dolambaçlı yollarla bizi sıkma. Memnun değiliz tabi ki bunu da dili getirmek hakkımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık