Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sensey ’e de demiştim.
Amiraller tam güç dalsalar ortada ada denen şey kalmaz. Tam güç Amiral görmedik ama onun sonuçlarını gördük. Bir adanın iklimini kalıcı olarak değiştirebiliyorlar.

Kizaru ışıkla ne yapabilir düşünüyorum, belki Enies Lobby Gibi sürekli aydınlık yapabilir. Enies Lobby’nin altı Lulusia gibi, sonradan inşa edilmiş. He onun yokedilmiş hali gibi olurdu.
Kizaru ışık olsa da lazer sıkıyor. Yani lazer yağmuru yapsa ya ada yok olur ya da geriye çorak bir arazi kalır.

Warcury’den benim de beklentim var, senden çok daha önce bunu dile getiriyordun zaten emin ol. :D hibrit formunu bekliyorum onun. ama Kizaru istemezse o da elleyenez. Adam uzağa ışınlanıp gidebiliyor. Gök yüzüne çıkıp adayı lazer bombardımanına tutabilr ama Oda çizmiyor tabii öyle şeyler :oleyo2:
2015'de adamın adını nick olarak aldım ben. :oleyo2:
Çoook eskiden daha foruma katılmadan yıllar öncesinde benim de Kizaru'dan öyle beklentilerim vardı ama dediğin gibi Oda çizmiyor öyle şeyler. Enel-2, meyve çok güçlü olduğu için aşırı nerf yedi.

@sensey @artyomdh @Montana

Güç tartışmalarını bir kenara bırakalım. Şöyle 10 bölüm falan tayfa görmesek, sırf dış dünya görsek ne güzel olur. Bıktık tayfadaki Luffy,Zoro,Sanji gibi çöplerden.

Bir bölüm Aramaki ve Fuji
Bir bölüm Cross Guild
Bir bölüm Karasakallar
Bir bölüm Sengoku ve Tsuru

vs. Böyle gider.
Bencede Arıkovanı adasını kesin göstericek, Garp ve Kuzan, Teach ve Caribou sahneleri görmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık