Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların hepsi İmuya bağlıysa ve ölmeleri için İmuya bir şey olması falan lazımsa veya imunun yapması lazımsa son savaşta tam yaşlılar rakiplerine üstün konumdayken imunun gitmesiyle bunlarda patates falan mı olacak acaba tabi tamamen varsayım üzerine konuşuyorum ama öyle beklenti içine girmedim değil
Sugar ın yetenekleri :
1-)Dokunduğunu oyuncağa çeviriyor
2-)Oyuncaklar ölümsüz ,yaralanmıyor acı hissetmiyor
3-)Meyvesi yüzünden Sugar yaşlanmıyor .
4-)Oyuncaklarla anlaşma yapıyor .Yaptığı anlaşma ile oyuncaklar itaat ediyor.Anlaşma yoksa oyuncaklarda özgür irade var .Aynı Asker oyuncak gibi
5-)Oyuncakları canının istediği oyuncağa çevirme ve diğer oyuncaklarla birleştirerek daha büyük oyuncak elde etme yeteneğine sahip.

İMU nun yetenekleri :
1-)Dokunduğunu İBLİSE çeviriyor:a:
2-)İBLİSLER ölümsüz yaralanmıyor ve acı hissetmiyor.:eek:
3-)Meyvesi yüzünden imu yaşlanmıyor . :cool:
4-)İblislerle anlaşma yapıyor .Yaptığı anlaşma ile iblisler sorgusuz itaat ediyor.Anlaşma yoksa iblislerde özgür irade var .Aynı Asker oyuncak gibi :ehe:
5-)İBLİSLERİ canının istediği İBLİSE çevirme ve diğer İBLİSLERLE birleştirerek daha büyük İBLİS elde etme yeteneğine sahip.:at:
(muhtemelen JOY BOY un ne kadar müttefiği varsa iblise çevirip ona karşı savaştırmıştır.Özür meselesi bundandır.)

Son düzenleme:
Sugar ın yetenekleri :
1-)Dokunduğunu oyuncağa çeviriyor
2-)Oyuncaklar ölümsüz ,yaralanmıyor acı hissetmiyor
3-)Meyvesi yüzünden Sugar yaşlanmıyor .
4-)Oyuncaklarla anlaşma yapıyor .Yaptığı anlaşma ile oyuncaklar itaat ediyor.Anlaşma yoksa oyuncaklarda özgür irade var .Aynı Asker oyuncak gibi
5-)Oyuncakları canının istediği oyuncağa çevirme ve diğer oyuncaklarla birleştirerek daha büyük oyuncak elde etme yeteneğine sahip.

İMU nun yetenekleri :
1-)Dokunduğunu İBLİSE çeviriyor:a:
2-)İBLİSLER ölümsüz yaralanmıyor ve acı hissetmiyor.:eek:
3-)Meyvesi yüzünden imu yaşlanmıyor . :cool:
4-)İblislerle anlaşma yapıyor .Yaptığı anlaşma ile iblisler sorgusuz itaat ediyor.Anlaşma yoksa iblislerde özgür irade var .Aynı Asker oyuncak gibi :ehe:
5-)İBLİSLERİ canının istediği İBLİSE çevirme ve diğer İBLİSLERLE birleştirerek daha büyük İBLİS elde etme yeteneğine sahip.:at:
(muhtemelen JOY BOY ne kadar müttefiği varsa iblise çevirip ona karşı savaştırmıştır.)
Yav bu sugar her konuda olmak zorunda mı lanet :D

5 kişi adaya gidiyorlar kabak Satürne patlıyor. Pisi pisine duman oldu adam.

Devin içinde JoyBoy hakisi olacağını nereden bilecek adam. İmu'da da iş yok arkadaş.

Dragon'un ağzından birkaç kelam çıkmış sonunda.

Yalnız şaka maka Garling efsane portakal raconu yada Kahve baskını gibi deli racon koymuş goroseiye. 😃Ağır ağır gelip artistçe tam lafın gediğinde gözlük çıkarmalar bacak bacak üstüne atmalar.Tanıtımındaki karakter özellikleri aynen devam ediyor @Kuroro neden fanı olduğunu daha iyi anlıyorsun Tywin Lannister ağırlığı devam ediyor.
Adam dördünü birden eforsuz keseceğine emin bir havayla girdi mekana. Çok farklı bir karakter çok...

5 kişi adaya gidiyorlar kabak Satürne patlıyor. Pisi pisine duman oldu adam.

Devin içinde JoyBoy hakisi olacağını nereden bilecek adam. İmu'da da iş yok arkadaş.

Dragon'un ağzından birkaç kelam çıkmış sonunda.
Bölge sorumluluğu onun. Ve tek gidiyor. İşi başaramayınca milleti çağırıyor. Sorumluluğunda olan bir görevde başarısız oluyorsa cezasını onun çekmesi doğal.

Adam dördünü birden eforsuz keseceğine emin bir havayla girdi mekana. Çok farklı bir karakter çok...
Bu adamda kral haki vardır.Peter ile Gandi’de yok muhtemelen.O açıdan Warcury ve Mars gibi güçlü olacak.Zaten şovalye lideriydi verilecek yetenekle Lucci gibi tarihin en güçlü kadimi bile olabilir.Bakalım Oda güç olarak nereye koyacak.Ben şu an için en az 2 kadimden üstün olacağını düşünüyorum onlarda kral haki yoksa.

Bu adamda kral haki vardır.Peter ile Gandi’de yok muhtemelen.O açıdan Warcury ve Mars gibi güçlü olacak.Zaten şovalye lideriydi verilecek yetenekle Lucci gibi tarihin en güçlü kadimi bile olabilir.Bakalım Oda güç olarak nereye koyacak.Ben şu an için en az 2 kadimden üstün olacağını düşünüyorum onlarda kral haki yoksa.
Usta Lucci övgüsünü nereden karıştırdın araya. Yapıyorsun bu sporu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık