Garling hızla değer kaybediyor, ben eldekileri çıktım bence siz de çıkın @William cutting @KuroroBiri denizlerin efendisi geliyor derken diğeri göğsüne yara izi bıraktıysa o dosya hiç tartışma bile başlamadan kapatılır zaten.
Garling hızla değer kaybediyor, ben eldekileri çıktım bence siz de çıkın @William cutting @KuroroBiri denizlerin efendisi geliyor derken diğeri göğsüne yara izi bıraktıysa o dosya hiç tartışma bile başlamadan kapatılır zaten.
Usta o daha Garlingçi değil bile. Piyasa manipülasyonu yapıp düşükten giriş yapmaya çalışıyor. Panik satışı yapmayalım.Garling hızla değer kaybediyor, ben eldekileri çıktım bence siz de çıkın @William cutting @Kuroro
@Kuroro gönül rahatlığıyla basabilirsin Garling’eGarling hızla değer kaybediyor, ben eldekileri çıktım bence siz de çıkın @William cutting @Kuroro
Elbaf’ta Kid coinler tekrar tavan yapınca para ile döveceğim seni.@Kuroro gönül rahatlığıyla basabilirsin Garling’eMontana ne alıp elinde tutsa dibi görür amiraller falan aldığı Kid coinler bir haftada sıfırlanmıştı mesela.
![]()
Yanık yüzlü adam da Gaban olabilir diyorlardı. O da girdap oluşturuyormuş. Son kitabenin onda olması da şaşırtıcı olmaz. Şu şapkalı eleman Gaban çıksın da olsun bitsin gari.Eddwar da olan fırtına Gabanın meyve gücü diye bir teori vardı.
Garp MF'de harekete geçtiğinde motivasyon konuşması yapan WB'den mi bahsediyon.Biri denizlerin efendisi geliyor derken diğeri göğsüne yara izi bıraktıysa o dosya hiç tartışma bile başlamadan kapatılır zaten.
Korsanlar adından gereksiz korktuğu için yaptı o konuşmayı.Boşa da konuşmamış hatta eksik söylemiş biriniz kargaşada kılıcı böğrüne saplarsa birşey yapamaz Garp’ı ben sanmayın demeliydi.Garp MF'de harekete geçtiğinde motivasyon konuşması yapan WB'den mi bahsediyon.![]()
Bir şey farkettim. Bu Garp’ı sevmeyenlerin muhakkak Zoro’yla bağlantısı oluyor. Kid’i sevmeyen,Law’ı sevmeyen,Amiral sevmeyen tayfa da niyeyse Kılıççı tayfa oluyor?Elbaf’ta Kid coinler tekrar tavan yapınca para ile döveceğim seni.
Geri geldiğindeki gibi durup dururken sen salladın usta bizimki sadece nefsi-i müdafaa…Elbaf’ta Kid coinler tekrar tavan yapınca para ile döveceğim seni.
Garp yumrukçu ondandır.Bir şey farkettim. Bu Garp’ı sevmeyenlerin muhakkak Zoro’yla bağlantısı oluyor. Kid’i sevmeyen,Law’ı sevmeyen,Amiral sevmeyen tayfa da niyeyse Kılıççı tayfa oluyor?