Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 71.5%
  • Orta

Kullanılan: 32 20.3%
  • Kötü

Kullanılan: 13 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garling'e hesap soruyorlar Garling onları takmadan konuşmasına devam ediyor :D

Garling bunları çiğ çiğ yer.
Edit: Garling, Shanks gibi ince çizilmemiş göğüs kısmını Garp gibi yapılı çizmiş Oda. Gelip oturuşu bile en güçlüleri olduğunu gösteriyor. Garling tarafında benim beklentim yükseldi şahsen. :ehe:
İm buna gücü yükleyip şişirip göndermiş olabilir. Avluda gezinirken tepesine yıldırım gibi çöküp güç aktarmıştır da öyle haberi olmuştur varlığından.

şaka Maka moron Satürn robotun parçalanmasına izin vermeyip kendi eliyle kendi ölümüne sebep oldu

30IQdan fazla değil bunlar
Bence tam tersi, Satürn kukla olmadığını ve gerçek bir bilimadamı olduğunu gösteriyor Emeth'i saklayıp. Kötü emeller için kullansa bile adam gerçek bir bilimadamı. Buradaki sorun 200 yıl gibi uzun bir sürede Vegapunk dahil kimse Emeth'in nasıl çalıştığını ve nasıl bir varlık olduğunu anlayamamışlar. Anlasalar etrafta Emeth gibi bir sürü robot olurdu insanlık ilerlerdi veya WG'nin elinde Pxlerden çok daha güçlü bir kuvvet olurdu.

Buradaki bir diğer sorun da, Emeth'in parçalanması halinde o düğümdeki hakinin yine de salıverileceği, yani MJ'de bir depoda Emeth'i yok edelim derken düğümü çözseler tüm MJ bayılır, belki bir kısım eksi dorukili Kutsal Ejder ölürdü. O halde IM yine Satürn'e mi kabahat bulacaktı, burada JoyBoy'dan dolayı sinirini Satürn'den çıkarıyor IM, tamamen bahaneye kurban gitti yani.

Bence tam tersi, Satürn kukla olmadığını ve gerçek bir bilimadamı olduğunu gösteriyor Emeth'i saklayıp. Kötü emeller için kullansa bile adam gerçek bir bilimadamı. Buradaki sorun 200 yıl gibi uzun bir sürede Vegapunk dahil kimse Emeth'in nasıl çalıştığını ve nasıl bir varlık olduğunu anlayamamışlar. Anlasalar etrafta Emeth gibi bir sürü robot olurdu insanlık ilerlerdi veya WG'nin elinde Pxlerden çok daha güçlü bir kuvvet olurdu.

Buradaki bir diğer sorun da, Emeth'in parçalanması halinde o düğümdeki hakinin yine de salıverileceği, yani MJ'de bir depoda Emeth'i yok edelim derken düğümü çözseler tüm MJ bayılır, belki bir kısım eksi dorukili Kutsal Ejder ölürdü. O halde IM yine Satürn'e mi kabahat bulacaktı, burada JoyBoy'dan dolayı sinirini Satürn'den çıkarıyor IM, tamamen bahaneye kurban gitti yani.
Tam az önce aklıma geldi. Eğer robotu saklamak yerine yok etseydi robot gene canını kurtarmak için hakiyi salacaktı. Ama bu haki programlanmış gibi kendi kendini saldıysa olurdu çünkü robot zaten istop etmişti. He etmemiş olsa gene birileri bayılır dev gibi robot bir yerlere kaçar ama elbet bulunurdu. Robot sayesinde kaç denizci savaş genişi filosunun, bilmem kaç koramiral ve bir amiralin + 5 kadimin beşinin olduğu yerden anlık haki salımı olmadığı için kaçmasına izin verilmez, robotun içine dünyayı sarsacak bir video kaydı yüklenemezdi. Emeti ilk seferinde yok etseydi bu zincirleme reaksiyon hiç başlamayacaktı. Üç tane salak ejder ölse kimsenin umrunda olmazdı. Satürn de yaşıyor olurdu bence. Emet burada WCI tamatebako oldu.

2015'de adamın adını nick olarak aldım ben. :oleyo2:
Tartışmaya noktayı koymuş.:cool: Anlık olarak Montana xD
200 yıldır üstünde çalışılan robottaki ''ipi'' görmemişler. Neresine saklamışsa artık h.haki yüklü ''ipi''. Fark edilemiyor... Bu kaçıncı deux sayamadım...
Doffynin meyve daha çok önem kazandı organların içine bas Roger hakisini seni öldürürlerse bütün Mariejoayı patlat :D yada hapishane de olabilir her çıkan sayı daha da büyüyor. :)

Tartışmaya noktayı koymuş.:cool: Anlık olarak Montana xD

Doffynin meyve daha çok önem kazandı organların içine bas Roger hakisini seni öldürürlerse bütün Mariejoayı patlat :D yada hapishane de olabilir her çıkan sayı daha da büyüyor. :)
Bu dediğini yapsa ortada doffy kalmaz ama sen bilirsin. Malum başkasının hakisi senin meyve gücünü bastırıyor.

Garling'in saçlarının, sakalının vs hepsinin neden önde göz hizasında odaklandığını düşünüyordum. Sonunda sebebini anladım.

Reis saçlarından Ichigo'nun boynuzları gibi Gran Rey Cero veya Goku'nun kamehameha dalgası gibi enerji patlaması yapacak.
Imu boşuna seçmedi bu reisi.

Sen onca sene şövalyelik yapıp hizmet ediyon.Sonradan öğreniyorsun ki bir İm var en başta seni şak gorosei yapıyor sonra racon keser gibi oturuyonda hiç sorgulamıyon bu im nerden çıktı diye bu benim mantığıma oturmuyor önceden bilmesi lazım

Sen onca sene şövalyelik yapıp hizmet ediyon.Sonradan öğreniyorsun ki bir İm var en başta seni şak gorosei yapıyor sonra racon keser gibi oturuyonda hiç sorgulamıyon bu im nerden çıktı diye bu benim mantığıma oturmuyor önceden bilmesi lazım
Belki de biliyor. Tanrı vadisinde kutsalları çıkaran oydu. Sırasını bekliyordu, IM'in işlerini hallediyordu vs. her şey yazılır bu karakter için damdan düştü sonuçta seriye bir dof bir kuma gibi 150 de görünüp sonradan hikayesi yazılmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık