Luffy'nin varlığına rağmen Kizaru'da katkı verdi diyelim. Kimilerine göre Zoro falan alacaktı bu adamı.Görevini başaramıyor diye gorosei geldi deldi adamı:
![]()
Luffy'nin varlığına rağmen Kizaru'da katkı verdi diyelim. Kimilerine göre Zoro falan alacaktı bu adamı.Görevini başaramıyor diye gorosei geldi deldi adamı:
![]()
Vega yaşıyor çünkü, teknik olarak...ulan bir anda nasıl üzüntüden kutlamaya geçtiniz duygusuz hıyarlar
Base lucci'yi 6 ay tuttu reis. Yoksa kizaru'ya dalardı.Luffy'nin varlığına rağmen Kizaru'da katkı verdi diyelim. Kimilerine göre Zoro falan alacaktı bu adamı.
Bu adam tutarsız, o kadar animesi baştan yapılıyor, dizisi yapılıyor. O dizi asıl arclara kadar çekilir muhtemelen. oda daha bir 45 sene çizer. Biz ölürüz, seri devam eder.Oda, "One Piece 5 Yılda Bitecek" diyeli 5 yıl olmuş.
İş üzerindeyken KizaruBabaannemin kader mahkumu dedigi amcam...
![]()
Dalsa da sanmıyorum alabileceğini. Ben de isterdim Gorosei'nin karşısına dikilmesini ama onu yapacak amiral Fujitora veya Akainu olur anca. Kizaru Luffy'e yemek vermek ve yara dağlama ile yetindi.Base lucci'yi 6 ay tuttu reis. Yoksa kizaru'ya dalardı.
Kizaru sanji'nin elinden 1 hp vegapunk'ı aldı işte. Onda da duygusal adam saturn'un açtığı yarayı dağlıyor denmişti:
![]()