One Piece hazinesi:
JoyBoy'un sağ tahta kolu.
JoyBoy'un sağ tahta ayağı.
JoyBoy'un hakisinin kaplı olduğu iç çamaşırı.
JoyBoy'un sağ tahta kolu.
JoyBoy'un sağ tahta ayağı.
JoyBoy'un hakisinin kaplı olduğu iç çamaşırı.
Senin dediğin gibi bir durum varsa, 200 sene önceki Joy Boy ve Emet birlikte Mary Geoise'a saldırdı. Birileri orada Joy Boy'u öldürdü, meyvenin kullanıcısı ölünce de Emet öyle durdu oluyor.Ben buna kesinlikle katılmıyorum Smoker.Geçmişte Emeth'in JoyBoy'dan bağımsız bir şekilde hareket etmesini engellemek için ''Drums of Liberation'' adlı o bizim kalp atışlarına özel bir manyetik sistemle çalıştığını sanki Oda bizim önümüze koydu gibi.Tamam direk böyle böyle çalışıyor gibi bahsetmedi ama inanılmaz derecede havada kaldığını da düşünmüyorum bu olayın
Bence Joy Boy hakisini Emeth’e, iradesini de lastik meyvesine aktardı. Zunesha ve Emeth’in, Luffy’e, Joy Boy demesinin sebebi de bu. Yani Luffy, Joy Boy’un kendi iradesini aktardığı lastik meyvesini yedi. Zunesha ve Emeth ise bu iradeyi tanıdığı için Luffy’e, Joy Boy diyor.
Öte yandan iradenin kime ait olduğunu bilmeyen Gorosei ise Luffy’den bahsederken Joy Boy ismini hiç kullanmıyor. Çünkü iradenin kime ait olduğunu bilmiyorlar. Tanıyan antik varlıklar ise zaten Luffy’e, Joy Boy diyor.
İradeyi bir şeye aktarmak aslında silahlar üzerinden de verildi. Düşen samurayların kılıçlarını alın cart curt diye ama bu dediğin bir hayli aşırı bir aktarım oluyorBence Joy Boy’un, Luffy’nin meyve uyanışı ile ilgili bir bağlantısı yok. Joy Boy hakisini Emeth’e, iradesini ise çok güvendiği Tanrı Nika’nın meyvesine aktardı.
Joy Boy, Tanrı Nika’nın meyvesine iradesini aktararak geçmişte başaramadığı zafere 800 yıl sonra ulaşmak istiyor.

Luffy : Vegapunk amca bana bir acılı bushoshoku birde şiş kral haki söyle yanına da şeytan meyvesi olsun.Paket haki nedir yav restorandaki paket servis gibi ?