Favori anketini hatırlamıyor musun kıvırmaktan başımızı dönderdiler en son lütfünün doğum günü açıkladılar xDYahu Zoro ana karakterin önüne geçince ikinci mikinci ayağı yapıyor işte luffyi kimse sallamıyor bütün youtube zoro sahnesi bekliyor diyecek hali yok yaLaw Kid meselesi değil bu tutana oynadım falan diye itiraf etsin adamı elek ederler. xD
Oda amirallere ve bazı karakterlere süreklii cool görünüyor gibi şeyler söyledi.Bunu çizgi film karakterine çevirdiği Nika-Luffy karmasına söyleyemez.Ciddi çizdiği hikayenin ana karakteri Zoro canım böyle istiyor diye Tom ve Jerry çizdiği ciddi seriyi eğip büken hikayenin ana karakteri de Luffy işte.Favori anketini hatırlamıyor musun kıvırmaktan başımızı dönderdiler en son lütfünün doğum günü açıkladılar xD
Bir bölüm öncesini atmışsın.Eski bölümleri okuyordum şu bölümün kapağındaki Türk bayrağını görünce bir gururlandım.
Luffy'nin tam kafasının üstünde duruyor şanlı bayrağımız.
![]()
WebtoonHattı - Türkçe Webtoon, manga oku, webtoon oku
WEBTOON, aksiyon, harem ve macera gibi 51 türde yüzlerce hikayeye ev sahipliği yapıyor. Çevrimiçi çizgi roman, manga ve manhwa okuyun. manga oku, webtoon okuclover-manga.com
Bu sefer kaşlar daha çatık olacakmış.Dragonumuzdan bu bölümde hareket bekliyorum @Kuroro @II. Invictus
Pille çalışan aklen eksik Kuma 9000 km yol geldi yayan, kaç yüz yıllık robot Nikayı korumak için uyandı savaşa daldı. Dragonumuz hala yok ama artık aksiyona geçme bölümleri geldi.Bu sefer kaşlar daha çatık olacakmış.
İçindekü umut sönmesin wb ağam. Sen dirilirsin bu dragon hala uzaklara bakar ama yine de sen bilirsinPille çalışan aklen eksik Kuma 9000 km yol geldi yayan, kaç yüz yıllık robot Nikayı korumak için uyandı savaşa daldı. Dragonumuz hala yok ama artık aksiyona geçme bölümleri geldi.