Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahın sevgili bir kulu Redon'un numarasını, adresini bulsun da bomba ihbarından evine polis baskını gönderelim, 100 tane yemek söyleyip kapısına kurye yığalım, telefon numarasını tuvalet kapılarına yazalım, bet sitelerine meze yapalım...
Redona artık ben birşey demiyorum.Bölümler o kadar leşki redonun gifleri çok daha fazla zevk veriyor.Bölüm yerine artık redonun giflerini bekliyorum o yüzden.

Oooo kemer falan bağla diyor çok heyecanlandık bölüm çıkana kadar yemeden içmeden kesiliriz.Redon bu paylaşımı yaparken çok heyecanlı birşey yapıyormuş gibi gururlu bir yüz ifadesi vardır kesin.

Pazartesi mesai başlangıcı ile Redon'a güzel sözler söyleyerek övme merasimini başlatmaktan mutluluk duyarım. Kemer gifti ile forumun benimle aynı hissiyatı paylaşmasına müteşekkir oldum, ancak mantıklı bir tahmin yapacak olursam; giff'te kemeri bağlayan şeyi robota benzettim ve son panel robotun domuza attığı yumruk ile bitti. Allah kahretsin mal gibi giff atmış herif, tahmin bile yapamadım. Beynim çalışmadı, öğlene tekrar geleceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık