Kaido ve bigmom'ın atağını yukarı yönlendirdi,shanks'ın atağı bundan güçlü olamaz.Hem de öyle bir yerdi ki sen bile şaşırırdın.
Kaido ve bigmom'ın atağını yukarı yönlendirdi,shanks'ın atağı bundan güçlü olamaz.Hem de öyle bir yerdi ki sen bile şaşırırdın.
Karasakalı siyah bilardo topunaNika oyuncak edecek ne olacak Karasakal'a. Umarım Luffy'e denk gelmez ya. Shanks ile yesinler birbirini kalbim dayanmaz Toon Force'a uğrayan Karasakal'ı görmeye.
Nasıl yani. Vergi verecek durumda olmayan halkı ülkenin bir yarısına itip o kısmı ülkeden ayırıp yakmak kimin güvenliği için? Kendilerine bağlı, vergi veren krallıkları şiçi dedikleri korsanlardan korumamak? Balıkadamlar, devler, cüceler, Bucaneerlar ve lunarianlar için o kadar güvenli değilmiş.Bence asıl sorun burada gerçekten. Oda hükümeti kötü göstermek adına klişe hamleler yapıyordu arasıra ama op dünyası genel olarak barışın olduğu bir yer. Güvenlik ciddi ciddi iyi durumda. Bu denize batma olayını uydurmasa hükümeti suçlayacak bir şey yok. Kutsallara çeki düzen versen mis gibi düzen var op dünyasında.
Bir avuç karakter hariç herkes Kid gibi hazırlıksız yakalanırsa tek yer.Resmen hain pusu attı Shanks...Hem de öyle bir yerdi ki sen bile şaşırırdın.
Burada kılıçları ile karşılıyor saldırıyı buna rağmen tüm kemikleri kırılıyor. Kid savunma falan yapmadı direkt yedi saldırıyı. Zoro olsaydı o da tek yerdi.Kaido ve bigmom'ın atağını yukarı yönlendirdi,shanks'ın atağı bundan güçlü olamaz.
![]()
Benim dilim lal oldu, bölüm adı Bonney e diyor ama en özgür, en havalı ve de en korsan olan güya Lütfi alayı yalan bunlarınBölümün ismi özgür olmakmış şimdi fark ettim. Kendi iradesini kaybeden biri nasıl özgür oluyor ya da gülerek mi özgür oluyoruz. Bu nasıl özgürlük diyesim geldi. @Wataame Daisuki Ft de çünkü o Erza demeleri daha mantıklıydı. .D
Bu shanksla mihawk ayrı bir seviye.Burada kılıçları ile karşılıyor saldırıyı buna rağmen tüm kemikleri kırılıyor. Kid savunma falan yapmadı direkt yedi saldırıyı. Zoro olsaydı o da tek yerdi.
Shanks'ı en zayıf Yonko olarak görenlerde var ama ben en güçlüsü olduğunu düşünüyorum aksine. Mihawk'da az hayvan değil. kişisel takılan adam iki Yonkodan yüksek ödül aldı.Bu shanksla mihawk ayrı bir seviye.
İkisinin de kaido dan güçlü olduğunu düşünüyorum.Shanks'ı en zayıf Yonko olarak görenlerde var ama ben en güçlüsü olduğunu düşünüyorum aksine. Mihawk'da az hayvan değil. kişisel takılan adam iki Yonkodan yüksek ödül aldı.