Hachinosu Arı kovanı Karasakalın Adasi winner adasi Law ile kapistigi yer.O winner adası. Wanodan çıktıktan sonra lawın gittiği, bb nin pusu attığı yer. Hachinosu başka yerde.
Hachinosu Arı kovanı Karasakalın Adasi winner adasi Law ile kapistigi yer.O winner adası. Wanodan çıktıktan sonra lawın gittiği, bb nin pusu attığı yer. Hachinosu başka yerde.
Benim tahminim şu kırmızı yuvarlak içinde bir yerde, ok ile işaretlediğim şekil Winner adasına gitmiştirHachinosu Arı kovanı Karasakalın Adasi winner adasi Law ile kapistigi yer.
Elbafa yakın olsa shanks çok kolay bulurdu karasakalı ama bulmak istemiyorsa o ayrı konu.Benim tahminim şu kırmızı yuvarlak içinde bir yerde, ok ile işaretlediğim şekil Winner adasına gitmiştir
![]()
Kanka ya Elbaf’ın karşısında ya sağ tarafında. Başka türlü yol haritası çıkmaz. Garp g-14’den Egghead’e geldi diyelim. Oradan sol çapraz yaparsa Elbaf’a gider, o yolu kullanacağını sanmam. Direkt Egghead’in karşısındaki adaya gitmiştir. Bu Arıkovanı olabilir, Arıkovanı değilse oradan sol çapraz yapıp Arıkovanına gitmiştir o da Elbaf’ın karşısı oluyor.Elbafa yakın olsa shanks çok kolay bulurdu karasakalı ama bulmak istemiyorsa o ayrı konu.
Çok tehlikeli yerden ada almış Karasakal her türlü tehlikeye açık.Kanka ya Elbaf’ın karşısında ya sağ tarafında. Başka türlü yol haritası çıkmaz. Garp g-14’den Egghead’e geldi diyelim. Oradan sol çapraz yaparsa Elbaf’a gider, o yolu kullanacağını sanmam. Direkt Egghead’in karşısındaki adaya gitmiştir. Bu Arıkovanı olabilir, Arıkovanı değilse oradan sol çapraz yapıp Arıkovanına gitmiştir o da Elbaf’ın karşısı oluyor.
O yüzden pusu kurmak için Winner adasına gitti, diğer yerler tehlikeli. Biri Elbaf biri hükümet adası.Çok tehlikeli yerden ada almış Karasakal her türlü tehlikeye açık.
Elbaf Hükümet adası birde Hachinosu ortalık bermuda şeytan üçgenine döndü Shanks da bulamıyorum ayağı yapsın tehlikeyi sezince.O yüzden pusu kurmak için Winner adasına gitti, diğer yerler tehlikeli. Biri Elbaf biri hükümet adası.
Zamanında roger bu wb yi zevkine iyiki öldürmemiş : )Şu hareketi WB yaptı 20 yıldır onun ekmeğini yapıyor, Koramiral Doll yapınca 1 sayfa bile konuşulmadı. @II. Invictus @Alpamis @Whitebear D
![]()
Shanks bulamamaktan ziyade Arıkova dışında yakalamaya çalışıyor gibi. O adaya dalmayı gözü kesmiyor olabilir.Elbaf Hükümet adası birde Hachinosu ortalık bermuda şeytan üçgenine döndü Shanks da bulamıyorum ayağı yapsın tehlikeyi sezince.![]()