Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konfora alışmışlar hatırladığım kadarıyla tek güneş ışığı, alan yer balık adam adası , oradan da çıkmak istemiyorlar ışık istiyorlar ki insanlarla yukarıda yaşamak uğruna kraliçe öldü, amaç güneş ışığı, balıklıktan çıkmışlar
Mihavk Shank gücünde balık adam olsaydım dünyayı feth ederdim , bir balık adam Kaido gücünde olsa başka ne ister yapamayacağı hiç bir şey yok
Denizin 200 metre altına ışık iniyordur bence(Google 200-300m diyor). Eski krallıkların olduğu yerlerde yaşayabilirlerdi. Wano'daki yerler tatlı suyun altında kaldığı için mi bozulmadan kalmış bilmem ama gayet sağlam duruyordu binalar. Grand Line'daki çılgın deniz bütün eski yapıları yok etti desek bile, diğer 4 deniz gayet sakin bir yapıda. Yani birinin çıkıp ne bu denizin altındaki yerler demesi gerekirdi bence. Balık adamlar denizin altında güçlü ama Tüm Kek adasındaki Güneş Korsanları vs Big Mom korsanlarını bir açıp bakın, adamlar savaşmak için gemiye çıkıyor. Logia amiraller ve Enel'in meyvesi dışında denizde balık adamlara üstünlük kurabilecek bir güç olmamalıydı ama Oda saçma sapan işliyor adamları.

En güçlüleri Jinbei gibi duruyor, Jack meyve yüzünden suda işlevsiz. Jinbei suyun altında amiral seviyesi oluyordur belki ama Yonko pek olası değil.
Denizin 10k metre altındaki balıkadamlar kendi dünyalarını hiç keşfe çıkmamış demek oluyor. Her ne kadar deniz kralları tehlikesi olsa da ak git hangisi yakalayabilir. Söylemesi kolay tabi ama okyanusta derinlik arttıkça görüş azalıyordur. Balıkadam da bi zahmet denizde iyi görseydi.
10k denizin altındaki basınç balık adamları gıdıklamıyor bile, yani gidip gezmeye sıkıntıları yok. Işık mevzusu bahane değil, çözülür o iş. Dediğin gibi en azından bir kısmı evrim geçirerek denizin altında görebilirdi, görenleri vardır bence. Jinbei gibi balıklarla konuşabilenler falanda var. Bunlar 10k derinlik için geçerli ama bizim mevzu 200m'de geçiyor. Bizim bir yüzücümüz var tüpsüz 100m'ye dalmış mesela. One Piece evreni için 200m su birikintisi gibi bir şeydir. Denizin 200m altındaki şeyleri görebilirlerdi bence, ki Google'a göre zaten ışık var orda. Wano baya 8k çözünürlükte görünüyordu mesela.

Bir tek Jinbei'nin kapak hikayesinde harabe gibi bir şeyler görmüştük sanki, bir bakmak lazım. Suyun altında kalan yerlere bir kulp uydurması gerekiyor, 1-2 ada yok ki bir sürü var. Kestane-ossan vardı Jaya'da Norland'ın torunu, o mesela dalıp çıkarıyordu bir şeyler ama gökyüzüne fırlayan adanın kalıntısıydı diye düşündük. Onun yancıları zaten denizin altını araştıran bir ekipti, eski Jaya'ya dair hiç mi bir şey görmediler veya başka adaların etrafını hiç mi keşfetmedi bu adamlar.
 
Rayleigh'in ikileminin Vegapunk konuşmasında da değinilmesi en azından artık net bir şey koyuyor ortaya.
 
Madem kara denizin altinda kaldi o zaman balik adamlar eski dunyaya hakim olan irkmiydi? Yani zamanla mutasyona ugramis ve bu hale gelmislerdir belki. Kayip yuzyilda yine sinif farki ve irkcilik temalari oldu galiba🙂
 
Belki Imu'nun hayali de All Blue'dur o yüzden batırıyordur karaları :)
Tam hatırlamıyorum şu an ama All Blue, bütün denizlerden balıkların olduğu bir yer değil miydi? Bu denizin taşma mevzusu ilk oradan bile başlamış olabilir, deniz seviyesi yükseldikçe balıklar sağa sola dağılmıştır. Imu balık sevmiyor, seveni de sevmiyor diyebilir miyiz?


Dediğin gibi tersi de mümkün, All Blue'yu bozdular, bu da çıldırdı, bütün dünyayı All Blue yapacak. Gölün Hanımı, gölünü geri istiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık