Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yapilacak savaşin eskisindende genis çapta olacagini düsünüyorum. Eskiden kitalar etkilendiyse simdide ona benzer etki beklemek olasi. Bu çapta bir etkiyi madem hükümet ile vs. atilacak ve bunlar redline üzerinde. Saçma gelebilir ancak savaş neticesinde red line'in parçalandigi bir seneryo dünya denizlerini etkileyebilirdi.

Bu durumda pangea, all blue, balikadam adasi parçalanmasi ve diger teorilerde bir zemine oturtulabilir.
 
Bu sOda denilen adam yazar falan değil hep diyorum kötü ötesi ya hep aynı hikayeyi anlatıp duruyor. Kafasına Japon külodu giyen şahısdan bir halt olmazzzz :artiz:
 
One Piece'de iki durum ile çok karşılaşmaya başladık, hatta tutarsız ilerleyen iki durum olarak görüyorum;
1- Silüet var ise sonradan o silüet farklı bir yüz tasarımı olarak karşımıza çıkabiliyor. Garp'ın Yonkou sisteminden bahsederken Kaido'nun çizimi şuanki halinden çok farklıydı.
2- Bir karakterin soyadı belli değilse o karakterin geçmişinde bir sorun oluyor ve biz Nami'nin soyadını bilmiyoruz. Imu ile Nami arasında bir ilişki olduğunu düşünüyorum ve Imu'nun silüetninin bizim tanıdığımız bir karaktere çok benzediğini düşünüyorum.

Aklıma nedense; Imu-Lily ve Nami-Vivi arasında bir bağ çıkacakmış gibi geliyor. Hatta Imu'nun kadın bir karakter olacağını daha çok düşünüyorum. Luffy'nin dövüştüğü rakipler her zaman erkek karakterler oldu, Big Mom diyeceksiniz belki ama onuda shrek gibi çizmiş reis. Hatta Luffy o kadar şaşıracak ki Imu karşısında savaşma niyeti kırılacak falan diye düşünüyorum.
 
Acaba önceki savaşta antik silahlarla kutuplarımı erittiler ? Çünkü one piece dünyasında kutuplarda denizle kaplı.Buz kütlesi sıfır.

Kuzey mavi ve güney mavide kutup olduğuna dair bilgi geçti mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık