Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon ve Akainu'ya ... çiziyor diye kızmamıza gerek yok bu adam dünyayı bir çok karakterle doldurmuş olsa bile dünyası yaşamıyor haliyle bu karakterler eline kalem kağıt alıp mangayı kendileri çizemeyeceklerine göre bu kısır dünyanın bir parçası olarak ''...''lı halleriyle kalacaklar.

Akainu ve Dragon dile gelseler ilk işleri Oda'ya sövmek olur.
 
Yani şuan ki One Piece evreni bizim Ege Denizi, eskiden( yaklaşık 20bin önce) Ege Denizinin olduğu bölge de, kara iken deniz haline geliyor çökerek ve bu günkü Ege denizi oluşuyor ki, Ege deki adalarda aslında eski karanın yüksekte kalan kısımları. Antik Krallığın da gerçek dünyadaki referansı bence Girite ki Minos uygarlığı çıkacak ki, bu uygarlığın Platonun bahsettiği Atlantis olduğu düşünülüyor.
 
Şu adam açık alana geçip Den den mushiyi açıp bağdaj kurup kayıp yüzyılı anlatsa o sırada 5 kadim öldürmek için Vegaya saldırsa ama bizimkiler engel olsa. Yayın sayesinde hem kayıp yüzyılı anlatıp hem de bizimkilerin 5 kadimi durdurduğunu tüm dünya görse olmaz mıydı? Senin yapacağın arc’ın içine tüküreyim külotçu alagavat.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık