Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joyboy'un yenilgisi ile kayıp yüzyıl sona erdi deniyor. Geçen bölüm joyboy 900 yıl önce doğduğunu öğrendik demek oluyorki ölünce 100 yaşındaymış. Yaşlanıp eceliyle ölmediyse dev olması muhtemel.
Ayrıca kıtalar 1000 yıl önce oluştuğunu neye dayanarak söyledi, alabasta'daki alubarna kalesi bile 4000 küsür yaşında zunesha 1000 yaşında doğduğu an mı kıtalar oluşuyo o çeviride sıkıntı var sanki.
Kıtalar oluşmuyor, kıtalar sular altında kalıyor, zirvede kalan yerler ada olarak kalıyor. Yani 800 yıl önce milyonlarca insan ölüyor, sadece en yüksek rakımdaki insanlar hayatta kalıyorlar.
 
- Vegapunk herkesin tahmin edebileceği şeyleri söylemeye devam eder.
- Dünyadan tepkiler görürüz.
- Gorosei telaşlanıp yayını durdurmaya çalışır.

Son 2 aydır aynı bölümü okuyor gibiyim.
 
Gram heyecan uyandırmadı eski tadı heyecanı alamıyorum ve bu beni üzüyor. Seriye olan ilgim de epey azaldı.
 
Yalan yok, adaların aslında su altında dağlık alan olma durumu herkesin bilebileceği bir şey değil. Ama başka bir şey yok gibi görünüyor bölümde. 1115 bölümdür, deniz seviyesini alçaltacak bir şeye dair açıklama da yok.
 
Arkadaşlar o kadar da kötü bir bölüm değil, bu 200metre olayından sonra benim için one piece adasının sular altında olduğu kesinleşti. Bence Laugh tale suyun altında bir mekan. Bu konuyu araştırıp önümüzdeki günlerde kanalımda bununla ilgili video paylaşımı yaparım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık