Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200 sene önce uyanan robot saldirmisti hükümete ve düsman olarak görüyor belliki. Ona gönderme olabilir. joyboydan özür dilemisti robot. luffy uyanmasini tetiklediyse eski durumundan dolayi hükümete saldirmaya gidiyor olabilir.

Zou'da bir özür durumu vardi, bu robottan da öyle, balikadam adasindada bir özür phonegrif vardi. Bunlar ayni hikayenin parçasi olabilir. Zamanindaki joyboy bir korsan tayfasi kurmus olsa dahi sadece onlar degil tehdit olarak görüldügünden D'lerin ülkeleriyle tarihe gömülmüsler. Hükümet bunlarla joyboy ve D'lerin yokmu etti acaba diger 20 aile birlikte? Ya da yariyolda mi biraktilar?

Devler ve elbaf da bunun bir parçasi olmakla beraber, wano, balikadam adasi, Zou vb. parçalari toplayip bir hikaye olusturacaga benziyor oda.
 
200 sene önce robotun enerjisi bittiği için mi durdu yoksa kadimlerle savaştığı için mi? Robotun karın kısmından giren mızrağı görmüştük. Bence kadimlerle kapıştı robot ve kadimlerde olan yaranın sebebi de yine robot çıkacak gibi duruyor
 
Eskiden spoiler öngörüş başlığı altında daha çok yorum olurdu, mesai saatlerinde bunaldıkta gelir, okur ve keyiflenirdim. One Piece'i ne hale soktuysa herif, kimsenin konuşası yok.
Aralardan dolayı bölümleri unutur olduk. Son zamanlardaki aralar sağolsun. Bu bölüm iyi bir iş çıkarır , 1 cümleyi 20 sayfaya yaymazsa yine heyecana geliriz diye düşünüyorum :flaugh:
 
Atılan giflere baktığım zaman vegapunk konuşması devam edicek ve one piece evreni hakkında daha fazla bilgi edineceğiz gibi duruyor. Umarım artık gizemleri açıklamaya başlar. Joyboy kısmından devam ederse uzun zaman sonra bir bölüme iyi derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık