Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115: Kıta Parçaları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 100 63.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 22.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 13.4%

  • Kullanılan toplam oy
    157
Keşke Joy Boy Garp olsaymış ....Luffy hep zayıf kalıyor :a:

O değilde sadece 1 adayı yok ederek 5 metre yükseldiyse kaba bir hesapla Goroseiler 40 adayı yok ettiler demektir.Ya da bu antik silahı 40 kez kullandılar diyebiliriz bir yerde ...Sonuçta 200 metre yükselmiş sular.

 
Son düzenleme:
Çok ezber konuşuyon. Nika'ya yüklüyordunuz misyonu. Meyvenin savaşı gibi lanse ediyordunuz. Biz size bak 900 yıl önceki Joy Boy figürünün meyvesi çıkacak bu o yüzden Hükümet önem vermiş olabilir diyorduk. Şimdi görüyoruz ki 900 yıl önceki savaşı başlatan kişi Joy Boy. Ve bu adam Dünya Hükümetini kuran 20 Krallık ile anlaşmazlığa düşmüş. Savaş o yüzden çıkıyor. Nika figürü bundan da eski duruyor. Zira Joy Boy için Nika'nın özelliklerini kullanıyor dendi. Yani Nika Joy Boy için bile mistik bir figür. Nika'yı ise devlere bağladı.

Aradaki anlaşmazlığı sağlayan ne belki orada meyveler ön plana çıkar. Toriko'daki konak şeytanları gibi mi işleyecek hala daha belirsiz. Şu an görünen hikaye Joy Boy'a bağlandı. Joy Boy'a dolayısıyla antik krallığa. Antik Krallığın lider figürü bu adamdı büyük ihtimal. O da D'lerin atası çıkar. Torunu olarak şimdikilere D.lere aktarılan irade muhabbeti serinin başından beri var.

Savaş baştan beri Luffy'nin savaşı değildi zaten. Luffy KK olma mücadelesi veriyor. Şu an hala daha geçmişte yaşananların farkında değil.
Ama Satürn ve ekibi aaaa Joyboy geldi demedi, uyanış yapınca luffye Nika hoşgeldin çektiler. Devlerde Nika dedi, sadece Joyboy ile muhtemel tayfa ekibi olan kişiler ona joyboy dedi, zunisha ör. fakat kritik nokta Joyboy olarak hissedenler Luffy öldükten Nika geldikten sonra oluyor
şu an gösterilen o 2 sayfa önceki Joyboy +Nika = luffyli Nika.
nasıl kılıçta Odeni hissetti 3 yıl Oden kesti dediler Kaidoyu şimdi de tayfası Joyboyu luffy de hissediyor. Görünüşte ise muhtemelen daha önce savaşmış 5 kadim Nika diyor. Savaştılarsa eğer savaştıkları Joyboy demiyorlar demek ki savaşları Nika ile. Çünkü Joyboy sıradan bir canlı ölür gider. Ama ona ruhunu veren Nika asıl etken yani işin özü Luffy temelli ölse Nika bu karakterde yeni birini seçecek ve yine 5 kadim gibi kendine düşman gördüğü muhtemelen tanrılarla ya da ne ise savaşacak. Savaş Nika ve diğer meyveler ile görünüyor , ama meyvelerde insanın arzusu ile çıkıyor. En mantıklı senaryo zaten bu şeytan meyveleri var ve başka bir evrende bunlar arasında rekabet var, kendilerini arzu eden insanlara da kendilerini çekiyorlar. Örneğin Karasasal, meyve Teach o gemide olduğu için mi oraya gitti ? Tabi bu da özel meyvelerin kader değiştirmedurumuna getirir , her meyve böyle ise işin içinden çıkılmaz, ama enel Nika Yami gibi tanrı statüsüne uygun meyveler belkide bu durumu yapabilir ,, yıldırım zaten kendini tanrı hisseden bir adama gitmiş, meyve yedikten sonra da karakter ve şekil değişiyor iyice kami moduna giriyor enel,

çok uzar açıklanmadan pek bir şey demek doğru değil
 
Foxy ye bak yakışıklı olmuş ha jddjdjjd bu arada Croco nun ajanlarından resim çizen kızı da göstermiş, ilginç demek ki bir yerlerden çıkacak ilerde… Meyve gücü baya iyiydi. Vega o kadar şey anlattı bir şeyler dedi lan Dragon insan bir tepki verir , bir şey yapar Allah cezanı versin emi…. elinde çayı eksik yemin ediyorum xd

Franky bu arcda ne döktürdü ha kaç kere Bonney kurtardı, kel dayım iyi slash atmış, bölüm genel olarak fena değil. Şu dragon sinirimi bozuyor .

edit: İm kadın çıkacak bende son karede bir duygu yoğunluğu hissettim xd
 
Keşke Joy Boy Garp olsaymış ....Luffy hep zayıf kalıyor :a:

O değilde sadece 1 adayı yok ederek 5 metre yükseldiyse kaba bir hesapla Goroseiler 40 adayı yok ettiler demektir.Ya da bu antik silahı 40 kez kullandılar diyebiliriz bir yerde ...Sonuçta 200 metre yükselmiş sular.

Ben dünya genelinde 1 metre yükseldi diye hatırlıyorum. Lulusia yı rasgele seçti diye söylüyordu ama açık şekilde bir bildiği vardı. Şimdi düşününce acaba lulusia ve enies lobby nin yerinde eskiden duran ada raftele gidilmesini engellemek için olabilir mi? Dört yol ponesi dört noktayı referans vererek raftelin yerini tarif ediyor. Roger bir şekilde eksik bilgiyle bile (lulusia vardı ama EL deki ada yoktu) rafteli bulabildi. IM buna mani olmak için ilk denemeyi de boşa harcamamak için 4 adadan birini daha seçmiştir. Şimdi yarım yamalak bilgiyle bakalım Raftel nasıl bulunacak.
 
Görmek istemiyorsan zorla gözüne sokamayız.

Hadi senin Luffy'nin beş kuruş değeri kalmadı diyerek seni tetiklemiyeyim de ana konu, amaç, fikir, savaş artık senin elemanın değil bunu da göremiyorsan son işlenen 15 bölümde artık bir daha hiç göremezsin.
Joy boy'un "korsanlar kralı olacağım" diyerek yola çıkmadığı belli. Kendisi zaten ilk korsan.

Luffy'nin amacı joy boy'la örtüşsün diye manga çıktıktan 15-20 yıl sonra ana karakterin farklı bi hayali olduğuna dair ipucu verildi.

Kader çocuğu mudur bilemem ama ana karakterin ağırlığı kalmadı. Eskiden Roger'ın yapamadığını yapacak kişiydi. Geçmişte örneği olmayacaktı. Şimdi joy boy'un taklidi oldu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık