Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid Croco gibi imaj çiziyor o konuda. Yani potansiyeli Doflamingo'yu gösteriyor ama aksiyonu Croco gibi. Üstte olması gereken Kid ama gücünü daha iyi kullanan nedense Law.
Daha çok şansız diyelim Kid'e... Kid ve Law'ın yeri değişse Bb karşısında Kid de varlık gösterecekti. Kid ve Shanks'ın karşılaşacağı belli olduktan sonra Shanks'a şov yaptırmayacağını düşünen var mıydı cidden?


Kid torpilsiz, ilah meyvesi olmadan o yaşta çıkılabilecek maksimum güce ulaşmış. Kaido, Linlin kaç yıllık korsanlar torpilsiz bir anda o seviyeye çıkmak kolay değil.
Bildiğimiz kadarıyla eğitim de almadı hiç. Mesela Law hem D, hem 5 milyarlık meyve yemiş, hem de iyi kötü Dof falan eğitti. Tüm bunlara rağmen mücadele ediyor adam.
 
Az önce sırf Kral hakiden Dofu üste koymuştun.. şimdi böyle diyorsun :) e aksiyon olarak bakarsak Crocodile, şuan imparator tayfasında 2 Milyara yakın ödülle duruyor. Doflamingo'ysa G4 Luffyden dayak yiyip mapushanede gazete okuyarak hayat geçiriyor sanki aksiyon olarak Crocodile daha önde gibi ne dersin :)
Üstte olması gereken Kid diyorum bak dikkat edersen. Croconun ödülünün yükselmesi aynı şey gibi; Buggy'nin yonko kabul edilmesi ama tayfasından birinin ödülünün daha fazla olması gibi, saçma. Karakterlerin bireysel oluşturduğu tehditle ekip içinde oluşturduğu tehdit farklı. Mihawk'ın ödülünün de o kadar yüksek olması sadece kılıç ustalığından değil.
 
Ha bu arada ben Kral hakisi olan karakterleri zaten kendi kalibresindeki, dengindeki adamlara karşı önde koyuyorum.

Katakuri > King, Doflamingo > Crocodile ve Kid > Law gibi... Ben sadece Crocodile ve Dofun arasında uçurum olmadığını söylemek için alıntıladım. Oda bunları bir arcta birlikte çizse denk resmeder bana kalırsa.. ama 1e 1 dönüşlerinde kral hakisi olana bet oynarım.
 
Dof aşırı manyak tipte karakter değişimi yaşayıp Teacha katılabilir. Hem Kutsal Ejderlikten atıldı. Yonkou desen olamaz bu saatten sonra. Bu manyağa destek verip dünyanın altını üstüne getireyim diyebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık