Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah ne dofi çıksa şu mapustan 😁 hasret kaldık be. O kadar alıştık bu arc sıkıcı hiç olmazsa eski karakter görünce içimizin yağları eriyor 😭
 
vegapunk, nohut kadar beyin varsa eğer ana alev'e kendini yok etme programı eklemiş ve giderayak wg'ye son kazığını atmışsındır umarım.
 
şimdi bu silah olan madırfıleym de egghead adası da madırfıleym denen minik ateşten güç alıyordu dimi, öyle bişi diyordu lilith. hatta kendi güneşimizi bile yaratabiliriz diye caka satıyordu, nükleer enerjiymiş gibi. gorosei belli ki adaya güç veren bu ateşi alıp yayını kesmek isteyecek.

fakat bu ateş nereden çıktı, vegapunk icadı ama cidden ona ait bi buluş mu yoksa eski teknoloji mi? adada eski teknoloji ne var, dev robot. zaten 900 sene önceki gelişmiş krallığa atıfta bulunuyor vegapunk bizimkiler robotu ilk gördüğünde. yani robot belki de adaya tehdit unsurları geldiği için vegapunkın ondan çıkardığı güç kaynağı madırfıleymi geri almak için harekete geçti. bizim elbaflılar da robotu görünce belki geçmişten efsaneleri hatırlarlar. sanki bu ateş üzerine de bi savaş dönecek gibi. belki de robot geri ele geçiremeyecek de başka unsurlar adaya gelecek?

dragon veya sabo bi şekilde harekete geçip belki de adaya gelebilir ve sabo bu ateşi kendine katabilir bi sonraki powerup için. pek çok seçenek var. gorosei bi süredir patlayıp duruyor. oda onları adadan yenilmiş ayırmamak için belki de ateşi kaçırtacak. neyse bakalım boş sorular.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık